leon Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Nick ☆☆leon☆☆ Nick oakarżonego: ARMANI - admin hns #2 Opis sytuacje: admin ma kąpletnie wywalone na server ludzie nadmiernie przeklinają wyzywają sie a admin na to nic czasami zareaguje ale to rzadkość Również o to ten admin robi głosowania na zmienienie mapy bo poprostu jej nie lubi bez sprawdzenia slapuje (ct i tt) ludzie zgłaszają (za np. Mikro po mutacji a ten upomina i nawet nie wie ze gracz sie nie odzywa . Admin faworyzuje graczy jednemu daje muta za to samo na 5minut drugiemu na 30minut Dowody:demko z map seek winterday (około 16:30 +- ) demko z mapy seek pixel house (około 17:15 +-) (jest jeszce kilka takich mapek ale dokładnie nie pamietam dopisze jak mi sie przypomni😋) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) Uważam że ban był słuszny ze względu na powtarzające się zachowanie gracza. Edytowane 13 Września 2019 przez matias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 3 minuty temu, matias napisał: Uważam że ban był słuszny ze względu na powtarzające się zachowanie gracza. Ale ja nie pisze odowołania od bana tylko skarge chyba kolego działy pomysliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Już mówie: Nie mam "wywalone" tak jak powiedziałeś, słysze też przekleństwa na serwerze i za nie upominam a kiedy trafiają się rzadko to w regulaminie jest napisane zakaz nadużywania przekleństw.Nie zmieniam mapy bez głosowania w której powinno być min.85% na tak a takiej sytuacji nie było, że dałem "muty" 1 na 5 minut a 2 na 30 minut za ten sam powód. I poza tym zostałem Administratorem nie dawniej niż 2 tygodnie temu i przez ten czas prowokowałeś mnie choćby wchodzeniem na textury mapy, a powodem tej skargi jest tym że upominałem cię żebyś nie wchodził na textury i skączyło to się zbanowaniem na 60 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 1 minutę temu, ARMANI napisał: Już mówie: Nie mam "wywalone" tak jak powiedziałeś, słysze też przekleństwa na serwerze i za nie upominam a kiedy trafiają się rzadko to w regulaminie jest napisane zakaz nadużywania przekleństw.Nie zmieniam mapy bez głosowania w której powinno być min.85% na tak a takiej sytuacji nie było, że dałem "muty" 1 na 5 minut a 2 na 30 minut za ten sam powód. I poza tym zostałem Administratorem nie dawniej niż 2 tygodnie temu i przez ten czas prowokowałeś mnie choćby wchodzeniem na textury mapy, a powodem tej skargi jest tym że upominałem cię żebyś nie wchodził na textury i skączyło to się zbanowaniem na 60 minut. Nie zwracasz uwagi na prawie żadne przekleństwo gracze sie wyzywają upominasz ich? Nie.Dajesz muty?Nie rzadkość. Co do zmieniania map zmieniasz bo nie lubisz a nie dlatego że jest albo za duży var albo cięzko server ogarnąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Dopóki ja albo reszta ubt nie sprawdzi demka temat zostaje zamknięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Ja po wojaku - Mute 360min wyzywanie. Do nadania Dazer - Mute 480min kultura. Do nadania Ret - Mute 60min kultura. Do nadania Michelangelo - Mute 120 min kultura oraz wyzwiska. Do nadania Co do admina ARMANI nie zawsze reagował na przekleństwa ale reagował na 1 demku w ogóle go nie było a na drugim nie widziałem żeby zmienił mapy lub uderzał graczy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi