Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina😚

Udostępnij

leon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick ☆☆leon☆☆ 

Nick oakarżonego: ARMANI - admin hns #2

Opis sytuacje: admin ma kąpletnie wywalone na server ludzie nadmiernie przeklinają wyzywają sie a admin na to nic czasami zareaguje ale to rzadkość 

Również o to ten admin robi głosowania na zmienienie mapy bo poprostu jej nie lubi bez sprawdzenia slapuje (ct i tt) ludzie zgłaszają (za np. Mikro po mutacji

a ten upomina i nawet nie wie ze gracz sie nie odzywa . Admin faworyzuje graczy jednemu daje muta za to samo na 5minut drugiemu na 30minut

Dowody:demko z map seek winterday (około 16:30 +- ) demko z mapy seek pixel house (około 17:15 +-) (jest jeszce kilka takich mapek ale dokładnie nie pamietam dopisze jak mi sie przypomni😋)

• Smutne. 1

Już mówie:

Nie mam "wywalone" tak jak powiedziałeś, słysze też przekleństwa na serwerze i za nie upominam a kiedy trafiają się rzadko to w regulaminie jest napisane zakaz nadużywania przekleństw.Nie zmieniam mapy bez głosowania w której powinno być min.85% na tak 

a takiej sytuacji nie było, że dałem "muty" 1 na 5 minut a 2 na 30 minut za ten sam powód.

I poza tym zostałem Administratorem nie dawniej niż 2 tygodnie temu i przez ten czas prowokowałeś mnie choćby wchodzeniem na textury mapy, a powodem tej skargi jest tym że upominałem cię żebyś nie wchodził na textury i skączyło to się zbanowaniem na 60 minut.

1 minutę temu, ARMANI napisał:

Już mówie:

Nie mam "wywalone" tak jak powiedziałeś, słysze też przekleństwa na serwerze i za nie upominam a kiedy trafiają się rzadko to w regulaminie jest napisane zakaz nadużywania przekleństw.Nie zmieniam mapy bez głosowania w której powinno być min.85% na tak 

a takiej sytuacji nie było, że dałem "muty" 1 na 5 minut a 2 na 30 minut za ten sam powód.

I poza tym zostałem Administratorem nie dawniej niż 2 tygodnie temu i przez ten czas prowokowałeś mnie choćby wchodzeniem na textury mapy, a powodem tej skargi jest tym że upominałem cię żebyś nie wchodził na textury i skączyło to się zbanowaniem na 60 minut.

Nie zwracasz uwagi na prawie żadne przekleństwo gracze sie wyzywają upominasz ich? Nie.Dajesz muty?Nie rzadkość. Co do zmieniania map zmieniasz bo nie lubisz a nie dlatego że jest albo za duży var albo cięzko server ogarnąc. 

Ja po wojaku - Mute 360min wyzywanie. Do nadania

Dazer - Mute 480min kultura. Do nadania

Ret - Mute 60min kultura. Do nadania

Michelangelo - Mute 120 min kultura oraz wyzwiska. Do nadania

Co do admina ARMANI nie zawsze reagował na przekleństwa ale reagował na 1 demku w ogóle go nie było a na drugim nie widziałem żeby zmienił mapy lub uderzał graczy.

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności