Kellow Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Nick: ★☜кєℓℓσω☞❤ Wiek: 16 3 najlepsze prace: https://imgur.com/gallery/UvI7f1v https://imgur.com/gallery/iY0Y7MH https://imgur.com/gallery/Kfa6HzZ 2 linki do zleceń: https://forum.arenaskilla.pl/topic/5274-wykonane-sygnatura/ https://forum.arenaskilla.pl/topic/5210-wykonane-sygnaturka/ Używany program: Photoshop CC 2017, Adobe After Effects cc 2018, Illustrator CC 2018, Cinema4D, Animator CC 2019. Doświadczenie w grafice: Grafiką i animatroniką zajmuje się od 2 lat. Coś o sobie: Witam, Jestem kellow, a w zasadzie Krystian . Od przeszło już dwóch lat zajmuje się grafiką i animacjami, jest to jedno z moich hobby poza motocyklami i grami . Przy tworzeniu prac bardzo pomaga mi spokojna i cicha muzyka np. Odgłosy natury. Mimo jak to moja mama twierdzi "Burzliwego wieku" staram się byc mało roztropny i sumiennie wykonywać swoje obowiązki. Lubie się uczyć i nie nie jestem kujonem, ponieważ nauka szybko mi wchodzi, poświęcam jej 2h dziennie i mam 3 i 4. Cały czas próbuję czegoś nowego i bardziej "odpicowanego", a jak każdy wie człowiek uczy się całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Takkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 ta ranga to DeDuWa tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanzeyo Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Tag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 @ Kellow najlepsze grafy robi a wiec repka i like Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CieplyRomek420Fly Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Myślałem ,że już go masz xD . Ale wiadomix że na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Na nie - Nie potrafi czytać ze zrozumieniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Taaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Si :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4cob Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 E i tak nikt nie daje podań Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 na tak bo nie ma kto mi sygny zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi