Teygo Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Nick:Mateusz Nick oskarżonego: frosztj Opis sytuacji: napisałem do jednego gracza zamjnij się i dostałem gaga bo źle mówił do mojego kolegi z gangu nie napisałem zamknij się tylko zamjnij się Serwer: drv2 Dowody: demko dethraun_stone godz: 13:18 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 36 minut temu, Mat3usz napisał: Nick:Mateusz Nick oskarżonego: frosztj Opis sytuacji: napisałem do jednego gracza zamjnij się i dostałem gaga bo źle mówił do mojego kolegi z gangu nie napisałem zamknij się tylko zamjnij się Serwer: drv2 Dowody: demko dethraun_stone godz: 13:18 i chciałbym jeszcze dodać że slapował wszystkich 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Gaga dostałeś słusznie bo to nie było "zamknij się" tylko mniej więcej "zamknij mordę" po drugie jako administrator drv 1 powinieneś znać regulamin że za obrazę są muty i gagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
? KriSu ? Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Po pierwsze czemu klamiesz ze napisales zamknij sie bo tak nie bylo , a tak w ogole to nie pisze sie skargi o taka drobnostke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 A i polecał bym ci się zapoznać z regulaminem bo widocznie skłamałeś w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Dobra zacznę od gaga,dostałeś go za "zamknij mordę" i poprzednie sytuacje. slap poszedł przez przez przypadek ponieważ miałem to zbindowane po "w"(nie wiem czemu). A i jeszcze jedno @ Michal645twój admin wchodzi na każdy serwer i chwali się i wywyższa tym że ma admina na drv1. Tyle ode mnie @ SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanowsky Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) gosciu wes sie usokuj dostales gaga i sie s tym pogódz i przeczytaj regulamin donico Edytowane 1 Września 2019 przez alanowsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 @ Mat3usz nie klam w opisie @ frosztjdobrze postapiles ale z tego co widzialem to napisal tylko zamnij morde nic wiecej wiec mogles ostrzezenie Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi