Twenty Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Nick:Twenty Nick admina:Lubie7daysy Długość bana:1 dzien Data i godzina:29/8/19 20:10 Serwer: 2maps Powód bana:podpowiadanie osobom w przeciwnym zespole. Mapa:Cache Ban zostal dany bez wiekszej obserwacji i tak po drugie wiekszosc gier ja z natsem bylismy w tej samej druzynie. I chcialbym sie dowiedziec czy byly jakies dowody na to ze podpowiadalismy sobie bo za dobre granie chyba bana bysmy nie dostalismy. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twenty Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @ NTMnie rozumiem dlaczego to jest zabawne jak admin dal nam bana bez zadnego dowodu. Pozdrawiam 1 Spam takie sprawy do NTM'a na PW Przez SchMidT, 29 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 11 minut temu, Twenty napisał: wiekszej obserwacji No jednak trochę na tym ukryciu byłem Obserwowałem was z podejrzeniem o wspomagacze ale po waszej rozmowie o wbiciu na teamspeak gracza Assasin (albo innego, nie pamiętam dokładnie) oraz usłyszeniu w jego mikrofonie głosu natsu byłem pewny. Niech act to obejrzy i stwierdzi czy to były cheaty czy podpowiadanie @ fili @ SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Wbij na tsa oznacza, że dajemy sobie info? Śmieszne troche, pozatym nie mówiłem tego do twentiego tylko innego gracza więc nie rozumiem bana (Jak sam zauważyłeś). Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Ναtsu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twenty Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) @ Siedem_dniale to my nie mozemy siedziec na ts sobie z nikim jak gramy na serwerze bo ja tu czegos nie rozumiem, a to ze tak gramy to moze dlatego ze obydowje mamy po 10 lvl fc a na takim serwerze nie ma zbyt wysokiego poziomu. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Twenty 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Skoro tyle siedziałeś na tym obserwatorze mogłeś się zająć dzieciakami które nie mają 16 i gadaja na mikro cały czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 5 minut temu, Twenty napisał: siedziec na ts mozecie ale Spoiler Podpowiadanie osobom w przeciwnym zespole - Ban od 30 minut do 3 dni (w przypadku podejrzeń o wspomagacze - Ban na zawsze) 4 minuty temu, Ναtsu napisał: gadaja na mikro nie dostalem zadnego zgloszenia przez !zglos wiec stwierdzilem ze nikomu to nie przeszkadza :] Spamem nic nie wniesiecie do tematu, czekajcie na odpowiedz rang wyzszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Przez cały mecz było widać że gracze używają innego komunikatora. 3:24 twenty przechodzi na spekta i z spekata do drużyny przeciwnej. 12:10 twenty przechodzi do drużyny przeciwnej. 12:42 natsu wychodzi z serwera po czym wraca i oczywiście idzie do drużyny przeciwnej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twenty Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Przechodzilem do druzyny przeciwnej zeby bylo fer gdybys nie widzial zawsze przechodzilem do druzyny jak przegrywala. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twenty Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 I tak robilem na kazdej mapie na ktorej gralem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) 16 godzin temu, Siedem_dni napisał: 12:42 natsu wychodzi z serwera po czym wraca i oczywiście idzie do drużyny przeciwnej. Jakbyś nie zauważył jest time out a nie disconnected także to nie było celowe działanie tylko mi internet wyrzuciło xD + Jakbyśmy byli cały czas w 1 drużynie to nie było by żadnego oporu po stronie przeciwnej. Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez Ναtsu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Brak ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twenty Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @ filia jest jeszcze jakis powod ? bo zmienianie druzyn nic nie pokazuje ze podpowiadalismy sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 A ja daję ub, bo nie ma tu jakis konkretnych dowodów, a jedynie domysły. 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi