Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie od bana

Udostępnij

NicolausCopernicus

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Nicolaus Copernicus
Nick admina: Mr.White
Długość bana: PERMANENT
Data i godzina: 29.08.2019 18:14

Serwer: JailBreak
Powód bana: wh
Mapa: w nazwie było BOXER, nie jestem teraz w stanie jej podać 

Pierwsza mapka,, na której dzisiaj grałem, miałem jedyną akcję, w której w ogóle móglbym użyć wh (runda one in the chamber).

Wszystkie rundy grałem jako więzień.

Sytuacja przez którą dostałem bana wyglądała tak abstrakcyjnie, że nie umiem wyobrazić sobie innego powodu niż spłakanie się, że admin został przeze mnie zabity.

Po jednej stronie stałem ja, po drugiej Mr.White, między nami był mały budynek. Wychyliliśmy obaj z prawej strony (mój POV),

Mr.White stracił ammo, więc przeszedłem na lewą stronę budynku i tam czekałem, aż przeciwnik wychyli, po 2 sekundach wychylił i go zabiłem.

Nie wiem gdzie był podejrzany moment, przepraszam, że mam więcej IQ niż 10 i umiem się ustawić na mapie.

Poza tym administrator nie dodał demka więc to chyba logiczne, że się po prostu spłakał. 

Poniżej dodaje zobrazowanie tej sytuacji.

MRWHHITEKOZAKADMIN.png.fd5f62ef3f520e8373a1508470d2d298.png

• Haha! 1

Dałem ci bana po trzech sytuacjach.

1. Z mojej perspektywy wyglądało że ledwo co stopa mi wyszła za ścianę i ty już strzeliłeś. 

2. Było to bh. Ale widziałem tylko chwilkę twojego bh więc tu nie jestem pewien.

3. patrzyłeś idealne przez ścianę na innego typa i do tego próbowałeś go zabić. Ale ściana była za gruba.

Oczywiście jak będzie demko to wszystko rozpiszę.

1. Z mojego POV byłeś cały wychylony, może tylko lewa ręka jeszcze za ścianą byłą, ale głowa w 100% była widoczna.

2. Ze spadochronem bh na scrollu jest w opór proste Pepega

3. Co? Jak oprócz twojej sytuacji do nikogo nie strzelałem lol 

pisałem, że grałem jako więzień, dostęp do broni miałem tylko podczas oitc, w jednej rundzie nie strzeliłem w ogóle, a w drugiej w ciebie i jakiegoś gracza ale go nie trafiłem (nie przez ścianę tylko byłem zbugowany w powietrzu i nie byłem celny. To jest poprawka do komenatrza wyżej żeby nie było, że kłamałem.

XDDDD Co jest, strzał z 30:28 u mnie był normalny, powiedziałbym nawet, że z opóźnioną reakcją, a co do drugiego strzału z 30:40 to widać na demku, że byłem zbugowany dziwnie w powietrzu, na demku jestem przy ścianie a w realu byłem przed nią i normalnie widziałem tego typa, mialem inaczej kamere niz na demku. Moze to byl taki bug jak ten z mmow gdzie po zrespieniu jest sie wyzej niz inni, inni widza mnie normalnie, na demku tez normalnie, a u mnie na kompie moge spotowac miejscowki jak na wh patrzac od gory. Zajebiscie, nie mam jak tego udowodnic bo nie nagrywam kazdej gry na jb, kozacko. Trzeba brac poprawke ze demka w csgo od zawsze sa zlagowane ;///

stracilem tydzien na serwie zeby uzbierac na snowmana i teraz dostaje perma przez zbugowanego specta i demko, ale super FeelsWeirdMan

• Haha! 1
Łącze dwa posty w jeden.

Przez raven,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności