sdswqqfd Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Nick:stara wiktora Nick admina:Kostek Długość bana:60min Data i godzina:okolo 22:04 Serwer: jailbreak Powód bana:obrażanie, zwracałem ci uwage Mapa: jb_spy_vs_spy_beta7 Admin ani razu mi nie zwracał uwagi, nikogo nie obrazalem, zwracałem tylko uwagę na to że w CT są gracze bez mutacji. Admin musiał mnie z kimś pomylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @ Kostek* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 We mama nie denerwuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) No to tak, były 2 osoby o nicku stary wiktora i stara wiktora dostaliscie po ostrzezeniu i ten 2 (Stara wiktora) nadal nie zachowywal kultury więc dostał gaga nie wiem w czym tutaj jest problem przypomne Ci że na serwerze ma panować KULTURA. Przypomnę Ci, że owszem, zwracales uwage CT ale w nie kuturalny sposob. I po co piszesz że dałem Ci muta, skoro to był gag? Zresztą był na serwerze wtedy 2 admin @ CallMeMaybe i Major Admin serwera @ Dover i oni też Ci zwracali uwage, wiec gaga moglem dac wiekszego P.S Nie ładnie tak admini HNS #2 tworzyć MK i łamać regulamin na JB ale co ja moge udowodnic Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Kostek* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdswqqfd Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zobacz demko i mnie nie oczerniaj to, że widząc dwa podobne nicki się pomyliłeś to nie mój problem. To co się dzieje na JB to ostatnio jakas patologia, serwer pełny a na voice chacie same dzieciaki dostające spazmow, drące się do mikrofonu. To już tradycja jest wchodzenie na serwer i mutowanie tych bachorów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Gag minął. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi