Alfons1 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Nick: matias Nick oskarzonego: Lord Ptaszek Serwer: HNS #2 Opis sytuacji: Blokuje przejście szukającym utrudniając gre. Dowody: Screen poniżej 1 Poprawiam wzór Przez SchMidT, 22 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Proponuje nauczyć się polskiego Słownik można kupić w kiosku polecam Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Z tego co wiem była to jednorazowa sytuacja gracza więc nie wiem po co robić z tego skargę po za tym zakładnik został usunięty przez @Lord Lancelotpo około 2minutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 1 dowody nie wyrazne 2 nie mam steam oskarzonego wiec jak mam nadac kare 3 odrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi