ravii Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: ravii Nick oskarżonego: Schmidt Opis sytuacji: Brak aktywności na swoich serwerach jako m@ + brak aktywności jak ACT + jako początku mod nic nie robił. Serwer: Forum + dr v2 i surf Dowody: Gametracker z Dr https://www.gametracker.com/player/[PtySi] SchMidT %23GIVEMYSUPBACK/185.73.228.158:30004/ Gametracker z Surfa https://www.gametracker.com/player/SchMidT %23GIVEMYSUPBACK/185.40.196.238:30031/ Odwołanie z 17 lipca do którego nawet nie miał zamiaru zobaczyć https://forum.arenaskilla.pl/topic/4500-rozwiazane-odwolanie-od-permanentnego-bana-hns-2/ ps bonio daj zaslu dzkdzk Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez ravii 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 tak mogło być @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) I po co ta skarga, szukacie wiatru w polu.. Za czasów jak miałem o@ też tak było i nie było problemów :c Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez easyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 No to tak zaczynając Od sprawy surfa. Nie żeby coś ale czekałem na FTP i planuję OD STRONY TECHNICZNEJ jego rework więc to nie tak, że się nie zajmuję serwerem. Gracze na ten rework czekają ale no nic nie mogłem dotychczas zrobić Sprawa DRV2 ostatnimi czasy mam natłok spraw + byłem pochłonięty robieniem jb 1.6 , z tego też powodu byłem zmuszony do napisania nieobecności a informacje o aktualnym stanie serwera itd dostawałem od graczy i jak był jakiś problem to go rozwiązywałem. Sprawy konkursów na drv2 są na bieżąco dopięte. Sprawa ACT. Jak nie widziałeś jest bardzo mało odwołań a to mogło mi umknąć jak każdemu mimo że to już miesiąc od tego odwołania A co do moda i nic nie robienia to jakie tu są zarzuty? Czekam na opinię Bonia co na mój temat i moich działań sądzi 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Tu już musze obronić Shmidta,server drv2 jest bardzo dobrze zadbany,każdy problem jest rozwiązywany w przysłowiowe "5minut".Shimdt ma aktywność taką na jaką mu pozwala czas,moderuje na bieżąco.Zgłosił nieobecność ponieważ robi jb w 1,6 Tyle ode mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Co do ACT, zabieram rangę UBT, bez sens abyś miał 2 rangi pokrywające się. Co do M@, potwierdzam, Schmidt ostatnio pracuję nad JB w 1.6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi