T0M3K Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick:T0M3K Nick oskarżonego:gumiś Opis sytuacji: Adminek zmutował mnie jako innego admina tego serwera bo mu się tak spodobało Serwer: DrV2 Dowody:https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:207263253&advType=steamid&Submit i demko z mapy deathrun_classic vix coś takiego około godziny 13-35-13:55 (około) Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez T0M3K . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 jak obraższ 02.08.2019 deathrun_classic 1345 pod koniec mapy dałbym GT ale nie ma jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 owszem potwierdzam jak go wyzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 3 godziny temu, soono789 napisał: owszem potwierdzam jak go wyzywał Kim ty jesteś typie? Nawet nie było Cię na serwerze, na serwie były 4osoby a Rambus chłopczyk kolege zawołał i cwaniakuje, to że nazwe kogoś raz botem to nie jest taka straszna obraza Rambo, a ty masz ból dupy bo sobie rozmawiałem przez mikrofon jak ADMIN.czekam na rozpisanie dema i jak najszybsze dengu dla tego nie ogarniętego admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 jak ty obrażasz prawie każdego anie powiedziełeś że jestem botem cylko cytuje "oszustem i skamerem " każdemu dziecku tak wmawi i tylko ino wbije mówią znów cytuje "Cześć skamerze " 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nie dziwię się że dostałeś muta Do każdego zaczynasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 50 minut temu, T0M3K napisał: Kim ty jesteś typie? Nawet nie było Cię na serwerze, na serwie były 4osoby a Rambus chłopczyk kolege zawołał i cwaniakuje, to że nazwe kogoś raz botem to nie jest taka straszna obraza Rambo, a ty masz ból dupy bo sobie rozmawiałem przez mikrofon jak ADMIN.czekam na rozpisanie dema i jak najszybsze dengu dla tego nie ogarniętego admina. gościu a ty kim jesteś jakimś ściekiem co ma z 15 lat i kur... kozaczy ? jesteś zwykłym leszczem na lepe co kozaczy tylko wyłącznie przez neta essa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Z szacunkiem do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 + frosztyj z szacunkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Rambo powiedzialem do Ciebie że powiedziałeś że nie będziesz expił konkursowej, a ty mi mówisz że cie od skamerów wyzywam xdd a ty tam soono taki kozaczek jesteś 13 letni, przez neta bys mnie zabił, ale jakbyś mbie zobaczył to byś już nie cwaniakował. P.s. Rambo więcej kolegów zwołaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Godzinę temu, SSver napisał: Nie dziwię się że dostałeś muta Do każdego zaczynasz Ssver widzę popisałeś się znajomością regulaminu, szczęście że zrezygnowałeś strzałeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, T0M3K napisał: Rambo powiedzialem do Ciebie że powiedziałeś że nie będziesz expił konkursowej, a ty mi mówisz że cie od skamerów wyzywam xdd a ty tam soono taki kozaczek jesteś 13 letni, przez neta bys mnie zabił, ale jakbyś mbie zobaczył to byś już nie cwaniakował. P.s. Rambo więcej kolegów zwołaj. 13 letni xDDD nie mów o swym wieku zoabczył wieszak chyba XDDDDDDDDDDDDD i tyle ścieku typie ty masz z 15 lat typie xD i licz sie ze słowami jak chcesz możemy się ustawić Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez soono789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 T0M3K 1.Kolegów nie potrzebuje 2. Nie cwaniakuj 3.I Sam widzisz już zaczynasz Wiec nwm o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Czy można zamknąć ?? dla mnie wyjaśnone @ raveN @ SchMidT @ PiKe (spam co nie >??) Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez Dawzombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 13 lat chyba ty ja napisałem swój prawdziwy wiek admin nie może kłamać Ps.T0M3K ja nie expiłem klasy tylko ją wbijałem normalnie @ SchMidTsam widział wię nwm o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, T0M3K napisał: Ssver widzę popisałeś się znajomością regulaminu, szczęście że zrezygnowałeś strzałeczka Ty masz czelność coś szczekac o znajomości regulaminu Co 2 twoje słowo to kur** Jesteś najbardziej toksyczną osobą na serwerze Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 nie mutować jak obraża super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Czekam na opinie z demka do tego czasu zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Prowokowałeś gumisia nazywając go scammerem po czym kilka minut później rambo dał ci mute'a czego nie powinien robić ponieważ: 1.1 Admin ma prawo zbanować lub ukarać w jakikolwiek inny sposób drugiego Admina(posiadającego uprawnienia Admina na tym serwerze) tylko gdy ten szkodzi serwerowi! Jeśli dany admin po prostu łamie regulamin, powinieneś skontaktować się Właścicielem Sieci/Opiekunem/Major Adminem. Skargę pozostawiam rangom wyższym. Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Czy jeżeli ktoś z czymś kłamie to nie można go nazwać scammerem? W sumie dziwnie się teraz z tym czuję, ale w takim pojęciu scamer= oszust, a oszukał mnie 2 dni wcześniej odnośnie jednej z klas. I zmutował mnie GUMIŚ BO TAKI MA NICK W CSIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 12 minut temu, T0M3K napisał: zmutował mnie GUMIŚ BO TAKI MA NICK W CSIE Poprawione. 12 minut temu, T0M3K napisał: Czy jeżeli ktoś z czymś kłamie to nie można go nazwać scammerem? Nie nie można, ponieważ to jest obraza niezależnie od tego co zrobił. A i tak btw @ Rambo2331 9. Admin ma obowiązek posiadać na serwerze identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu. W podaniu podałeś nick 「.Rambo.」gdzie na serwerze latasz z nickiem Gumiś więc lepiej zmień na ten z podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 No to tak @ T0M3K Już raz Cię upomniałem odnośnie zachowania, drugi raz tego nie zrobię. Dengu @ Rambo2331Następnym razem Skontaktuj się ze mną w takiej sprawie i opisz mi sytuację. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Kolejne jakiekolwiek nagięcie/złamanie regulaminu skończy się degradem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi