Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na Adminka

Udostępnij

T0M3K

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:T0M3K
Nick oskarżonego:gumiś
Opis sytuacji: Adminek zmutował mnie jako innego admina tego serwera bo mu się tak spodobało 

Serwer: DrV2
Dowody:https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:207263253&advType=steamid&Submit  

i demko z mapy deathrun_classic vix coś takiego około godziny 13-35-13:55   (około)  

Edytowane przez T0M3K
.

3 godziny temu, soono789 napisał:

owszem potwierdzam jak go wyzywał 

Kim ty jesteś typie? Nawet nie było Cię na serwerze, na serwie były 4osoby a Rambus chłopczyk kolege zawołał i cwaniakuje, to że nazwe kogoś raz botem to nie jest taka straszna obraza Rambo, a ty masz ból dupy bo sobie rozmawiałem przez mikrofon jak ADMIN.czekam na rozpisanie dema i jak najszybsze dengu dla tego nie ogarniętego  admina.

• Smutne. 1

50 minut temu, T0M3K napisał:

Kim ty jesteś typie? Nawet nie było Cię na serwerze, na serwie były 4osoby a Rambus chłopczyk kolege zawołał i cwaniakuje, to że nazwe kogoś raz botem to nie jest taka straszna obraza Rambo, a ty masz ból dupy bo sobie rozmawiałem przez mikrofon jak ADMIN.czekam na rozpisanie dema i jak najszybsze dengu dla tego nie ogarniętego  admina.

gościu  a ty kim jesteś jakimś ściekiem co ma z 15 lat i kur... kozaczy ? jesteś zwykłym leszczem na lepe co kozaczy tylko wyłącznie przez neta :P essa

Rambo powiedzialem do Ciebie że powiedziałeś że nie będziesz expił konkursowej, a ty mi mówisz że cie od skamerów wyzywam xdd a ty tam soono taki kozaczek jesteś 13 letni, przez neta bys mnie zabił, ale jakbyś mbie zobaczył to byś już nie cwaniakował.

P.s. Rambo więcej kolegów zwołaj. :)

2 minuty temu, T0M3K napisał:

Rambo powiedzialem do Ciebie że powiedziałeś że nie będziesz expił konkursowej, a ty mi mówisz że cie od skamerów wyzywam xdd a ty tam soono taki kozaczek jesteś 13 letni, przez neta bys mnie zabił, ale jakbyś mbie zobaczył to byś już nie cwaniakował.

P.s. Rambo więcej kolegów zwołaj. :)

13 letni xDDD nie mów o swym wieku zoabczył wieszak chyba XDDDDDDDDDDDDD i tyle ścieku typie ty masz z 15 lat typie xD i licz sie ze słowami jak chcesz możemy się ustawić :P

Edytowane przez soono789

9 minut temu, T0M3K napisał:

Ssver widzę popisałeś się znajomością regulaminu, szczęście że zrezygnowałeś strzałeczka :pepeOK:

Ty masz czelność coś szczekac o znajomości regulaminu 

Co 2 twoje słowo to kur**

Jesteś najbardziej toksyczną osobą na serwerze

Edytowane przez SSver

• SchMidT zablokował(a) ten temat
  • SchMidT odblokował(a) ten temat

Prowokowałeś gumisia nazywając go scammerem po czym kilka minut później rambo dał ci mute'a czego nie powinien robić ponieważ:

1.1 Admin ma prawo zbanować lub ukarać w jakikolwiek inny sposób drugiego Admina(posiadającego uprawnienia Admina na tym serwerze) tylko gdy ten szkodzi serwerowi! Jeśli dany admin po prostu łamie regulamin, powinieneś skontaktować się Właścicielem Sieci/Opiekunem/Major Adminem.

Skargę pozostawiam rangom wyższym.

Edytowane przez Hemoglobina

12 minut temu, T0M3K napisał:

zmutował mnie GUMIŚ BO TAKI MA NICK W CSIE

Poprawione.

12 minut temu, T0M3K napisał:

Czy jeżeli ktoś z czymś kłamie to nie można go nazwać scammerem?

Nie nie można, ponieważ to jest obraza niezależnie od tego co zrobił.

A i tak btw @ Rambo2331

9. Admin ma obowiązek posiadać na serwerze identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu.

W podaniu podałeś nick 「.Rambo.」gdzie na serwerze latasz z nickiem Gumiś więc lepiej zmień na ten z podania.

No to tak

@ T0M3K Już raz Cię upomniałem odnośnie zachowania, drugi raz tego nie zrobię. Dengu

@ Rambo2331Następnym razem Skontaktuj się ze mną w takiej sprawie i opisz mi sytuację. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Kolejne jakiekolwiek nagięcie/złamanie regulaminu skończy się degradem.

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności