ShizeR Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Typ Grafiki: logo drużyny Tematyka: coś związane z cs go Wymiary: takie jak na avatar steam Kolorystyka: ciemna Napis/y: Optium.pro Inne uwagi: nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKuBx Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Jako iż mascot logo wymaga dużo pracy a zlecenie jest darmowe pozwoliłem sobie użyć gotowca, podsyłam w różnych wersjach kolorystycznych Link do autora: Spoiler A tu są prace Spoiler Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez MrKuBx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizeR Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Do zamknięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizeR Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 a nie jeszcze trzeba napis poprawić bo powinno być optium.pro a nie optimu.pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKuBx Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Podsyłam poprawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi