desza Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Nick: deszableble Nick admina:Matysiak Długość bana:2tyg Data i godzina: 13.08.2019 21:07 Serwer: JB Powód bana: "Na prosbe m@." Mapa:Nie było mnie na serwerze. Jest to mój drugi ban za wywalenie serwera, gdzie ban został przedłużony do 2tyg. Z tego co wiem to chodzi o to multikonto (https://www.gametracker.com/player/paruwka/137.74.7.15:30050/). Pierwszy Ban był na godzinę z czego drugi już na 2 tygodnie. Zdecydowanie nie zgadzam się z decyzją M@ serwera. Osoby, które bugowały banki i mają fajki do dziś(Za te fajki mają np. Szkieleta, gdzie było usuwanie gangów za zbugowane fajki, kilkugodzinne sprawdzanie logów i cofki) dostały bana na 2 dni, gdzie mój drugi ban za wyrzucenie serwera to 14 dni. Nie zgadzam się też co do bana @PompkaBiceps, bo był to jego pierwszy ban za to. Edytowane 30 Lipca 2019 przez Deshayiere 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) Jak jest napisane, jest to na prośbę m@. Po dłuższej rozmowie @ SK4N3R i @ MichuStwierdzili że ban powinien zostać przedłużony. Na razie twój byt na serwerze JB jest niewiadomy. Po prostu chłopaki stwierdzili aby na razie zwiększyć ci bana, a jak Michał wróci z wakacji to obgadają twoją sytuacje. Co do bana pompki, nie masz nic do gadania więc nie wiem po co się udzielasz. Pisał odwołanie, nie dostał ub i tyle w temacie. Ja sam tych kar nie nadawałem, rozmawiałem wtedy ze skanerem i dyskutowaliśmy na ile bany powinny być nadane. Z decyzją m@ nie musisz się zgadzać, bo po prostu nie masz nic do gadania. A takie twoje zachowania stawiają cie w jeszcze gorszej sytuacji. Aktualnie sądzę że nikt z was nie dostanie UB, nie ważne czy się z tym zgadzacie czy nie. Jedyne co możesz teraz zrobić, to czekać na wypowiedź M@ z którym wtedy rozmawiałem, jakim jest @ SK4N3R. Edytowane 31 Lipca 2019 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) Następnym razem dostaniesz perma za to. Nie dość, że wywalałeś serwer kilkukrotnie to jeszcze wchodziłeś na niego na multikoncie, mając aktywnego bana na głównym. Chcesz grać na arenie, to nie rób głupot. Zrobisz, to się pożegnasz z nami na dłużej- proste. Brak UB. Edytowane 31 Lipca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi