Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na m@

Udostępnij

Shary

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Shary
Nick oskarżonego: Ruptak
Opis sytuacji: Gracz z Ruptak dał dengu osobie która była na nieobecności i ten gracz nie będzie szczęśliwy jak zobaczy że nie ma admina, to trochę pokazuje że M@ nie wie jak sprawdzić osoby na nieobecności, i doszły do mnie informacje ze major przyjmuje cziterów na admina lecą skargi na sebasujanin czy jak mu tam

Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) only awp
Dowody:

Spoiler

Fdb3cIq.png

tutaj jest nieobecność i jeszcze @ Ciosekpisał do niego żeby mu range oddał ale m@ nie reaguje 

• Smutne. 2

1 major mógł to widzieć i stwierdzić że 2 miesiące to za dużo 

Krissu może napisać podanie jak wróci a nie - on wbije i nowi ludzie nie będą wiedzieli co się dzieje bo Random ma admina

Chyba że 

Nie zauważył 

Każdemu może się zdarzyć 

2 cziter 

Masz jakieś dowody na to że @ SebaSajujaninużywa wspomagaczy?

Zapraszam do działu zgłoś cheatera 

To że @ RupTaKgo przyjął to nic złego :|

Jeśli gość nie ma perma to oficjalnie nie jest uważany za 'oszusta' 

Skargę zostawiam @ xBonio

• Lubię to! 1

Godzinę temu, SebaSajujanin napisał:

Hmm ja cziter ? w sumie nic dziwnego jak na serwerze duzo osob ma niskie rangi nie ogarniają jeszcze za dobrze to nic w tym dziwnego ze powiedzą ze jestem cheterem bo ich zabijam.Dowody by sie tez przydały :)

Ja nie oskarżam cie że czitujesz XD 

Po prostu tak mi ludzie mówią :D

Wiem, że Krissu napisał nieobecność, jednakże 2 miesiące to jest jednak długo. Stwierdziłem, że na chwilę obecną i tak nie pomoże nam, więc zdegradowałem. Jednakże jak wróci z powrotem to śmiało może składać podanie ponownie. Ja do tego gracza nic nie mam. Seba miał zdecydowaną większość głosów na TAK od graczy oraz posiada administratora na innym serwerze ArenySkilla. Miał w miarę dobrą aktywność na serwerze w przeciągu tygodnia. Nic nie wskazuje na to, że mógłby oszukiwać. Co prawda są pogłoski, że gracz może używać wspomagaczy, jednakże te pogłoski rozsyłają zazwyczaj osoby, które nie wiedzą jak rozpoznać czy ktoś naprawdę oszukuje. Uwierz mi, że jak gracz oszukuje, to ja to zauważę oraz udowodnię na forum. Na chwilę obecną nic nie zauważyłem podejrzanego i mam nadzieję, że gracz, który stara się o administratora nie będzie oszukiwał na serwerze. W sprawie Cioska to ja żadnej wiadomości na forum nie dostałem, że potrzebuje rangi. Myślę, że @ Ciosekmoże się na ten temat wypowiedzieć. Jeśli będzie taka potrzeba mogę podesłać screeny z naszych prywatnych rozmów, ale mam nadzieję, że nie dojdzie do takiej sytuacji. 

32 minuty temu, RupTaK napisał:

Wiem, że Krissu napisał nieobecność, jednakże 2 miesiące to jest jednak długo. Stwierdziłem, że na chwilę obecną i tak nie pomoże nam, więc zdegradowałem. Jednakże jak wróci z powrotem to śmiało może składać podanie ponownie. Ja do tego gracza nic nie mam. Seba miał zdecydowaną większość głosów na TAK od graczy oraz posiada administratora na innym serwerze ArenySkilla. Miał w miarę dobrą aktywność na serwerze w przeciągu tygodnia. Nic nie wskazuje na to, że mógłby oszukiwać. Co prawda są pogłoski, że gracz może używać wspomagaczy, jednakże te pogłoski rozsyłają zazwyczaj osoby, które nie wiedzą jak rozpoznać czy ktoś naprawdę oszukuje. Uwierz mi, że jak gracz oszukuje, to ja to zauważę oraz udowodnię na forum. Na chwilę obecną nic nie zauważyłem podejrzanego i mam nadzieję, że gracz, który stara się o administratora nie będzie oszukiwał na serwerze. W sprawie Cioska to ja żadnej wiadomości na forum nie dostałem, że potrzebuje rangi. Myślę, że @ Ciosekmoże się na ten temat wypowiedzieć. Jeśli będzie taka potrzeba mogę podesłać screeny z naszych prywatnych rozmów, ale mam nadzieję, że nie dojdzie do takiej sytuacji. 

Ty żartujesz sobie ? XD typo dał nieobecność i za długo?? Miał admina i od nowa będzie musiał dawać podanie ? To jest jakiś nie śmieszny żart wiem że byłem słabym m@ ale nie taki żeby dać dengu komuś na nieobecności

To już lepiej mu oddać range i uprawnienia teraz albo jak wróci a nie znowu będzie musiał podanie no prosze cie to jest śmieszne

• Smutne. 1
  • Haha! 1
Lacze dwa posty w jeden.

Przez raven,

1 minutę temu, Shary napisał:

To już lepiej mu oddać range i uprawnienia teraz albo jak wróci a nie znowu będzie musiał podanie no prosze cie to jest śmieszne

Skoro dostał degradację, będzie chciał pomóc nam nadal jako administrator to będzie musiał napisać podanie jeszcze raz. Myślę, że nie będzie to stanowiło dla niego problemu.

Admin @ Krissu_złożył nieobecność na dwa miesiące, gdzie przypominam, iż maksymalna długość nieobecności to 1 miesiąc, więc @ RupTaK  mógł mu dać degrada, bo Admina nie bedzie jeszcze jeden miesiac, o czym w koncu sam wspomnial piszac taka nieobecnosc. Co do drugiej sprawy jakiś dowód? Nie wiem, demko? Skarga w dziale zgłoś cheatera? Nie? No to nie wiem po co piszesz takie farmazony. Następnym razem przed złożeniem skargi polecam poczytac regulaminy i nie pisac glupot. Dla rozwiania watpliwosci @ RupTaKnie mozesz degradowac osob, ktore maja napisana nieobecnosc na okres miesiaca lub ponizej.

Skarga została odrzucona.
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności