winny Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Nick: winny Nick oskarżonego: kostek Długość muta: 120minut Opis sytuacji: Użyłem mikro 2 może 3 razy podczas gry i adminka serwera dała mi muta na 120 minut za nadużywanie bez żadnego ostrzeżenia, nie używałem żadnych wulgaryzmów w jej kierunku ani nikogo innego, poprostu młodociana adminka kieruje się emocjami i zabolała ją prawda. zrobcie cos z nią bo to juz nie jej pierwszy raz. Serwer: JB Dowody: demko jb_clouds_final5 13:35 27.07.2019 1 1 Poprawiam wzór i nazwę tematu. Przez raven, 27 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) +1 Ostatnio daje nie słuszne bany. Edytowane 27 Lipca 2019 przez SkosnyFabian 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Jeszcze raz napiszesz skargę typu 'atak' na kogoś to ją odrzucę. Spoiler Jakbyś miał wątpliwości to chodzi o 41 minut temu, winny napisał: adminka 41 minut temu, winny napisał: jej 41 minut temu, winny napisał: młodociana 41 minut temu, winny napisał: kieruje się emocjami Oraz nazwę tematu @Kostek*wypowiedz się Edytowane 27 Lipca 2019 przez Siedem_dni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Jak był administratorem na Only Awp to nie było z nim problemów. Nie wiem jak jest u was na serwerze, jednakże u mnie takie sytuacje nie występowały. Jeśli to będzie potraktowane jako spam to z góry przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Skoro piszesz ODWOLANIE to zastosuj się do wzoru: Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) lub napisz to w odpowiednim dziale. Kosz maybe? 1 To nie jest odwołanie, a skarga za niesłusznego mute'a. Spam. Przez raven, 27 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Gościu, zmieniłeś głos na niższy specjalnie żeby mnie wkurzyc do tego naduzywales I mnie prowokowales. Dałem Ci słusznego muta i tak zaniznonego jak na twoje sb. A co do wypowiedzi skosnego fabiana chyba nie muszę się tłumaczyć z twoich mutow, gagow b9 masz podane powody. Do tego przed chwilą na serwerze wyzywaliscie mnie jako admina ponieważ dałem muta A 360 dla skosnego za to co robił, a jego kolega pompa który nie dawno starał się O admina z czego.mam beke dostał muta na 120 za wyzwanie mnie, tyle ode mnie w temacie. P.S nawet teraz mnie prowokujesz gościu pisząc że adminka dała mi bana, weź pomysl zanim nap9zEsz skargę XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 18 minut temu, Kostek* napisał: Do tego przed chwilą na serwerze wyzywaliscie mnie jako admina ponieważ dałem muta A 360 dla skosnego za to co robił, a jego kolega pompa który nie dawno starał się O admina z czego.mam beke dostał muta na 120 za wyzwanie mnie, tyle ode mnie w temacie. Jakie przed chwila farmazonie kiedy i jak cie niby teraz wyzywalem z nimi jak mnie w domu nie ma dziecko drogie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 2 minuty temu, winny napisał: Jakie przed chwila farmazonie kiedy i jak cie niby teraz wyzywalem z nimi jak mnie w domu nie ma dziecko drogie Nie pisze o tobie gościu tylko o skosnym fabianie, weź ty czytaj że zrozumieniem XD (dorosły) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Dobra zle przeczytalem myslalem ze ci chodzi o moje muty ale jak tu chodzi o mnie i ciebie to po co sie do niego odwołujesz 14 latku? 1 Uspokój się, spam. Przez raven, 27 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Ponieważ napisał że daje nie słuszne muty co jest nie prawdą, a od mojego wieku się odwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) KONIEC SPAMU czekam na porządną rozpiskę UBT Edytowane 27 Lipca 2019 przez SK4N3R 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Winny: Spoiler 25:22 siema kostek 25:47 jakiś młodociany admin dał mu bana ---który bo to połowa takich jest? --- 25:57 wszystkie dzieci jebane 26:20 *wixa*każdy moduluje głos aby wkuwic kostka Skarga odrzucona I przy okazji miyo - mute 180m -prowokacja, nadużywanie ITACHI - mute 180m - prowokacja nadużywanie Skośny fabian -mute - 210 obraza Winny - mute 2d - obraza nadużywanie prowokacja [nadane] Edytowane 27 Lipca 2019 przez Siedem_dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Skarga została odrzucona. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi