Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

SSver

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: SSver

Nick Oskarżonych: T0M3K,Pabixon

Opis: T0M3K wyzywał mnie na discordzie, Pabixon mówił żebym się odbił a jak się odbiłem to dostałem bana i też wyzywał

Serwer: drv2

Mapa: Airmap 14:15 Ale tak jak pisałem wyżej to się działo na discordzie

Dowody 

Tutaj ostatnie 30 sec polecam 

Edytowane przez SSver
  • Haha! 1

Co ma co powiem do Ciebie na Discordzie? Na serwerze bardzo dobrze pełnie swoje obowiązki i zachowuje się jak potrzeba, dziękuje za uwagę.

Z resztą co to za nagrywanie kogoś, jeżeli chce sobie normalnie pogadać czy pośmiać się z KOLEGAMI na Dsc czy tsie...

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
Łącze dwa posty w jeden.

Przez raven,

5 minut temu, T0M3K napisał:

Z resztą co to za nagrywanie kogoś, jeżeli chce sobie normalnie pogadać czy pośmiać się z KOLEGAMI na Dsc czy tsie...

Nagrywałem bo cały czas tak się zachowujesz i każdego wyzywasz jak cie zabije

Edytowane przez SSver
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

@logo713x13.pngSSverNo Nie wiem, to ty masz jakiś ból dupci, nwm może o to że admina nie masz czy coś, bo chłopaki z którymi dzisiaj rozmawiałem dobrze wiedzą że to nie na poważnie, ale taka osoba jak ty od razu szuka dowodów do zdegradowania admina, bo przecież jak sam nie masz admina, to ktoś też nie może mieć, to że na Dr'ce masz mniejszy ''hype'' niż kiedyś, i jesteś teraz mniej lubiany przez graczy na Dr'ce to podania nie złożysz bo ci nie przyjmą, a jak ty nie masz to inny też nie może mieć (Zazdrość) buźkaa mordo :pepeLove:

1 minutę temu, PABIXON napisał:

Rozmowa toczyła się na dc więc nie rozumiem z czego jest problem. Gdybym powiedział to wszystko na serwerze to moglibyśmy rozmawiać inaczej. A z resztą nie musiałeś się odbijać.

Mówiłeś że dostane kicka jak się nie odbije XD

Edytowane przez SSver

3 minuty temu, T0M3K napisał:

@logo713x13.pngSharyKażdemu się zdarza a jak NAPISAŁEM WCZEŚNIEJ, my bierzemy te WYZYWANIE BARDZIEJ JAKO ŻART niż wyzywanie więc czego szukasz dowodów.

Ale wy się nie wyzywaliście 

Wyzywaliscie tylko mnie co widać na 2 filmikach 

A mnie to nie śmieszy

Edytowane przez SSver

14 minut temu, SSver napisał:

Ale wy się nie wyzywaliście 

Wyzywaliscie tylko mnie to widać na 2 filmikach 

A mnie to nie smieszy

TYLko ten GENIUSH @logo713x13.pngSharyUważa że do Ciebie było kierowane np. to ''PSIE JEB**Y'' Gdy powiedziałem to do @ PABIXONgdy mnie obił, oczywiście dla żartów

@logo713x13.pngSharyPowiedz, posłucham, ciekawe jak ty tam kiedyś przegrywałeś wszystko co kupiłeś poprzeklinałeś i wyszedłeś, teraz pewnie się nic nie zmieniło skończ i zajmij się czymś bardziej pożytecznym, elo

• 7days zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności