SSver Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Nick: SSver Nick Oskarżonych: T0M3K,Pabixon Opis: T0M3K wyzywał mnie na discordzie, Pabixon mówił żebym się odbił a jak się odbiłem to dostałem bana i też wyzywał Serwer: drv2 Mapa: Airmap 14:15 Ale tak jak pisałem wyżej to się działo na discordzie Dowody Tutaj ostatnie 30 sec polecam Edytowane 23 Lipca 2019 przez SSver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7dayss Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Skarga za coś co powiedział na dc, śmieszny jesteś 2 1 Skarga nie dotyczy Ciebie, spam. Przez PiKe, 23 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 potwierdzam a co ma discord do servera na którym grasz ssver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 tak się kończy jak na serwerze najstarszy admin ma chyba 15 lat ps @ Rambo2331 ciebie nie było przy tej sytuacji także no XD a tomek to powiedział rzeczywiście na dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Co ma co powiem do Ciebie na Discordzie? Na serwerze bardzo dobrze pełnie swoje obowiązki i zachowuje się jak potrzeba, dziękuje za uwagę. Z resztą co to za nagrywanie kogoś, jeżeli chce sobie normalnie pogadać czy pośmiać się z KOLEGAMI na Dsc czy tsie... 1 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez raven, 23 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) 5 minut temu, T0M3K napisał: Z resztą co to za nagrywanie kogoś, jeżeli chce sobie normalnie pogadać czy pośmiać się z KOLEGAMI na Dsc czy tsie... Nagrywałem bo cały czas tak się zachowujesz i każdego wyzywasz jak cie zabije Edytowane 23 Lipca 2019 przez SSver 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 @SSverNo Nie wiem, to ty masz jakiś ból dupci, nwm może o to że admina nie masz czy coś, bo chłopaki z którymi dzisiaj rozmawiałem dobrze wiedzą że to nie na poważnie, ale taka osoba jak ty od razu szuka dowodów do zdegradowania admina, bo przecież jak sam nie masz admina, to ktoś też nie może mieć, to że na Dr'ce masz mniejszy ''hype'' niż kiedyś, i jesteś teraz mniej lubiany przez graczy na Dr'ce to podania nie złożysz bo ci nie przyjmą, a jak ty nie masz to inny też nie może mieć (Zazdrość) buźkaa mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Ale to jest tylko prywatna rozmowa na dc Nie powinieneś tego nagrywać Oraz nie musiałeś się odbijać To był twój wybór Nie czekam na demo Odrzucona Edit: chyba że @ SchMidTuważa inaczej Edytowane 23 Lipca 2019 przez Siedem_dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Jak to wyglądało @ PABIXON? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Może nagrywał ale takie zachowanie w roli tomka nie powinno wystąpić takie zachowanie jako admin jest niedopuszczalne wyzywanie od ''psów jebanych'' 1 Skarga nie dotyczy Ciebie, nic nie wnosisz do tematu, spam. Przez PiKe, 23 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 To było kierowane Do @ PABIXON Było to dla żartów co z resztą wie @ PABIXONale nie powinienem mówić tego na serwerze, tu masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Nie wydaje mi się żeby to było skierowane do pabixona to psie jebany bo ssver cie zabił a powiedziałeś ''170 mi zadałeś psie jebany'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 To pabixon mi zadał te 170, a ssver mnie później dobił byku i powiedziałem to do Pabixona co może to potwierdzić @ PABIXONjak i że było to dla żartu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 No tak ale to nie jest pierwszy raz kiedy ty przeklinasz na serwerze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Dodam jeszcze że tomek dostał kiedyś degrada za swoje zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Rozmowa toczyła się na dc więc nie rozumiem z czego jest problem. Gdybym powiedział to wszystko na serwerze to moglibyśmy rozmawiać inaczej. A z resztą nie musiałeś się odbijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Teraz, SSver napisał: Dodam jeszcze że tomek dostał kiedyś degrada za swoje zachowanie ''Kiedyś'' minęły od tego 3,5 msc a ty dalej to drążysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) 1 minutę temu, PABIXON napisał: Rozmowa toczyła się na dc więc nie rozumiem z czego jest problem. Gdybym powiedział to wszystko na serwerze to moglibyśmy rozmawiać inaczej. A z resztą nie musiałeś się odbijać. Mówiłeś że dostane kicka jak się nie odbije XD Edytowane 23 Lipca 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 @ T0M3Kbyło kiedyś obiecałeś że już się to nie powtórzy. I się powtórzyło 1 Nic nie wnosisz do tematu, spam. Przez PiKe, 23 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Potwierdzam to co napisał @ T0M3K. A i gdy się wyzywamy to bierzemy to raczej dla żartów a nie na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 @SharyKażdemu się zdarza a jak NAPISAŁEM WCZEŚNIEJ, my bierzemy te WYZYWANIE BARDZIEJ JAKO ŻART niż wyzywanie więc czego szukasz dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Wy w ogólnie nie powinniście się wyzywać bo ludzie piszą przykład a powinniście dawać przykład a nie jeszcze odwalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) 3 minuty temu, T0M3K napisał: @SharyKażdemu się zdarza a jak NAPISAŁEM WCZEŚNIEJ, my bierzemy te WYZYWANIE BARDZIEJ JAKO ŻART niż wyzywanie więc czego szukasz dowodów. Ale wy się nie wyzywaliście Wyzywaliscie tylko mnie co widać na 2 filmikach A mnie to nie śmieszy Edytowane 23 Lipca 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 @ T0M3Kzdarza u ciebie to za często i jeszcze masz admina to byś się ogarną bo na ruletce przegrywałeś to przeklinałeś jak nie powiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 14 minut temu, SSver napisał: Ale wy się nie wyzywaliście Wyzywaliscie tylko mnie to widać na 2 filmikach A mnie to nie smieszy TYLko ten GENIUSH @SharyUważa że do Ciebie było kierowane np. to ''PSIE JEB**Y'' Gdy powiedziałem to do @ PABIXONgdy mnie obił, oczywiście dla żartów @SharyPowiedz, posłucham, ciekawe jak ty tam kiedyś przegrywałeś wszystko co kupiłeś poprzeklinałeś i wyszedłeś, teraz pewnie się nic nie zmieniło skończ i zajmij się czymś bardziej pożytecznym, elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi