Dawon123 -†- Key-Drop.pl Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze): Dawon123 -†- key-drop.pl Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę): Matysiak Opis sytuacji: Sądzę iż ta osoba nie potrafi się zachować w roli administratora. Postanowię udowodnić to w kilku argumentach. Moim pierwszym argumentem jest faworyzacje gracza ( administrator faworyzuje gracza akcja odbywała się przed celą .) Moim drugim argumentem jest , nie ogarnięcie podstawowych komend typu mute administrator tłumaczył się następującą ,, posiadasz te same krzyżyki w nicku i dlatego dostajesz muta " jest to nie dopomyślenia ( skoro w waszej skali jest opisane ,, 3/10 - ogarnięcie komend w sm_admin) . jest coś takiego jak status jeśli dobrze się orientuje. ( oczywiście też przyznam że poniosło mnie trochę iż dostałem dwa/trzy razy mute.) Moim trzecim zamykającym moją skargę jest nadawanie zbyt dużych , czasowych ,, mutów " na użytkownika ,, Mów mi krzychu " sądzę iż powinien to potraktować bardziej poważnie niż rozpoczynać konwersacje i drążyć ją . Serwer: JailBreak Dowody: 22.07 o 19:50 na mapie jb_facebook Edytowane 22 Lipca 2019 przez Siedem_dni estetyka 1 poprawiam estetyke dodaje date Przez 7days, 22 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 wakacje sa a ten chłop daje muty za robienie beki ogarnij się zjedz snikersa A NA KONIEC ROBIMY INDJANINA OOOOOOOO!!!!!!!!! 1 2 2 Nic nie wnosisz do tematu, spam. Przez raven, 22 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 @ Matysiakopisz tę sytuacje ze swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 INDJANIN BEDZIE ROBIONY ESSA 1 1 Nic nie wnosisz do tematu, spam. Przez raven, 22 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Po 1. Pozwoliłem dołączyć winnemu ponieważ chciałem zrobić zabawe beczki(W której zginą 1) Po 2. Ogarniam komendę mute, jednakże po prostu krzychu cały czas uciekał z serwera, przez co mute był nadawany tobie nie jemu. Po 3.Za ciągłe wydawanie nienaturalnych dzwięków, krzyczenie, uciekanie a potem płakanie na pw dostawał muty które były odpowiednie, polecam zerkać godziny mutów i zaraz mogę podesłać zdjęcia z priva. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 3 godziny temu, Matysiak napisał: a potem płakanie na pw dostawał muty które były odpowiednie, polecam zerkać godziny mutów i zaraz mogę podesłać zdjęcia z priva. ?? z tego co wiem to nie można dawać banów ani mute'ów przez rozmowy priv 1 1 Rozmowa na pw nie była powodem mute'a, tylko jego skutkiem. Skarga Ciebie nie dotyczy, spam. Przez raven, 22 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Teraz, roginskyy napisał: ?? z tego co wiem to nie można dawać banów ani mute'ów przez rozmowy priv W sensie rozmowy pw, gdzie prosi o odmutowanie i jego gadanie że nie wróci na arene xD. Btw. osoby nieproszone nie powinny się tu wypowiadać? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) 1. Tak jak @ Matysiaknapisał, pozwolił mu się poprawić. 2. Tutaj mam lekkie zastrzeżenia do admina. Następnym razem kopiuj większą część nicku i wpisz nick w cudzysłów "nick". 3. Przejrzałem historie mutów oraz gagów @krzychu12338i można śmiało mu dawać takie kary zwłaszcza, jak po np. nadużywaniu mikrofonu od razu ucieka. Skargę można uznać za rozwiązaną. Admin otrzymuje niewielkie upomnienie wobec punktu 2. Edytowane 23 Lipca 2019 przez Michu 1 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi