wiesiu_HACKER Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Nick: 64x64 ROBERT Usługa: Kredyty Serwer: HNS#2 Opis problemu: Witam nie wiem czy to jest odpowiednia podkategoria ale potrzebuje pomocy. Otóż dzisiaj gdy dołączyłem na serwer okazało się że mam 99 kredytów a wczoraj przed godziną 21 miałem jeszcze 31000. Czy mógłbym je odzyskać ? Za dowód mogę wziąć graczy którzy widzieli stan moich kredytów. Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Dowody powinny być na demkach że je miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzPlayer Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) Potwierdzam to ze miał tyle kredytów Edytowane 19 Lipca 2019 przez SebaSajujanin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Sprawdziłem i oddałem kredyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi