brogiospoko Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Nick: ド ー Brogio ー ン Nick oskarżonego: DetektywPikachu Opis sytuacji: Dany gracz nadużywa mikrofonu przez cały czas + freekilluje w ct + utrudnia prowadzenie w ct Serwer: JB Dowody: Demko, jb_prison_architect_v1 Coś ode mnie : Proszę dajcie mu perma XDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 No potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKB Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Potwierdzam oraz czekam na bana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Polecam obejrzec cala mape h1dden wszedl i dal 2 muty poczym sekunde pozniej grasz krzysieq zbugowal deagle zabil 2 osoby a pan admin oślepl nagle i tego nie widzial to byla 2 runda 1w komorze gdy zostaly 3 osoby pisalem mu to nie raz lecz nie reagowal kilka osob to potwierdzilo. Lecz admin dalej nic z tym nie zrobil skonczyla sie mapa a krzysieq uciekl. Jasie przyznaje do przeklinania moge dostac za to gaga. Lecz pan admin przynamniej ostrzezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Krzysieq dostał bana na 60 minut po tym jak sie przyznał. A ja wbiłem na serwer po 1 w komorze i nie bylo mozliwosci zebym to zobaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4RCH13 Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Potwierdzam byłem przy tym lecz pan h1dden nie zareagowal jak to kubus ujął "oslepl" co jest prawdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 2 godziny temu, H1dden napisał: Krzysieq dostał bana na 60 minut po tym jak sie przyznał. A ja wbiłem na serwer po 1 w komorze i nie bylo mozliwosci zebym to zobaczył. Po 1 nie dale mu bana source bans mowi swoje po 2 byla to 2 runda 1w komorze wiec byles juz na serwie po 3 tylko winni sie tlumacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Detektyw @PikachuCT ban 1200 minut (DO NADANIA) i mute na 1 dzień (NADANE) - 9 celowych FK - kampienie w obrębie GRa - przeszkadzanie w prowadzeniu - prowokowanie więźniów - obijanie więźniów Typowy Andrzej oraz Winny przedłużam mute'a do 3 dni za niemiłe przytyki, obrażanie się Wobec @ H1dden'a nie wyciągnę żadnych konsekwencji. Admin dopiero co wbił na serwa; zajmował się sprawą Typowego Andrzeja i winnego; Krzysieq przez chwilę miał wyciągniętą broń, więc hidden mógł nie zauważyć zbugowanej broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi