H3AD Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na nie, -Nie mam dowodów,(prawdopodobnie) na starym forum pisałeś że masz 15 lat. -brak mikrofonu i admin jb? pfff -co pare minut dajesz bez sensowne emotki na chacie. -pod starym nickiem "scar" odpierniczałeś dziwne rzeczy na serverze. -piszesz bezsensowne posty na forum, typu potwierdzam, jestem na tak, jesli nawet nie grasz na serverze. -na server jako admin wbijasz tylko wtedy kiedy jest ktoś z innych adminów bo tobie nie chce się siedzić samemu i pilnować porządku. -brak mikrofonu. -jeśli ktoś pisze że jesteś dojrzały to napewno nie mówi tego z powodu że tak jest tylko brakuje sensownych uzasadniej na jego stanowisko. Jak jak wielu z nie wielu pisze na nie bo kieruje się własną opinią a nie innych. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na nie powody u @`H3AD# i @Leaves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zapoznaniem się tym co mi wysłał @ raveN . Dam ci szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi