adirekk Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Nick: chn Nick oskarżonego: słaby surfer (admin zoofil) , puq (admin) Opis sytuacji: brak pomocy Serwer: surftimer Dowody: Administracja nie chciała udzielić pomocy. Takie coś bardzo zachęca do grania na tej serwerowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 (edytowane) Sieć serwerów * Wygląda jak głupia prowokacja ludzi z surfa. Serwer znany z tego. Skarga do odrzucenia z powodu 0 dowodów Chyba że @ SchMidTchce poczekać na wypowiedź @ kamil6231 @ Zoofil @edit @adirekkjeśli nie chcesz by było to z bomby odrzucone podaj datę i mapę dema Edytowane 11 Lipca 2019 przez Siedem_dni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Zaczekam na wypowiedzi adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil6231 Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Po pierwszej obrazie dałem gaga Adirkowi na 30 min, później nie zwracałem uwagi na to co piszę do czasu jak zaczął specjalnie prowokować więc dałem mu gaga na 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlanyWojtus Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 może jakiś ban dla otma i adirka za wyzwiska i prowokację ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarKI Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Znam tych 2 panów bardzo dobrze celowo robią prowokacje wobec adminów surfa jeszcze za czasów jak ja grałem było to samo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adirekk Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 wiecej kolegów zawołajcie :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Proszę o wstawienie więcej dowodów, bo to mi nic nie mówi, jeśli tego nie zrobisz skarga zostaje odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raian Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Może czas odrzucić skargę i zamknąć temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Za mała liczba dowodów Odrzucona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi