EzPlayer Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach)HDN#2, 1024x768 Seba Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)Uważam, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Jako iż zwolniło sie miejsce czemu by nie sprobować.Chciałbym pomóc w rozwoju serwera oraz utrzymaniu na nim kultury. Chętnie pomagam nowym graczom którzy przyszli na server.Przypilnuje kultury oraz graczy ktorzy łamią regulamin servera bądz utrudniają gre w sposob np:podpowiadania wchodzenia w txt(tekstury). Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)W adminowaniu zajmuje się mniej więcej rok Jak długo gram w CS:GO?: Aktualnie na tym koncie 30 godzin z powodu tego ze moje konto ktore,posiadało 900h zostało zbanowane za injectora do Metina. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczesciej od 8 do 14 Bądź od 12 do 19 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/1024x768 Seba/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198974535200/ Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak nawet kilka razy Edytowane 9 Lipca 2019 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Proszę cie tylko przyciśnij tą aktywność Ale jestem na tak fajnie się rozpisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jestem na TAK Ogarnięty + Aktywny + Pomocny + Miły + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jestem na Kulturalny + Pomocny + Wiek + Mutacja + Aktywność + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biznespies Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 kozak gościu i ogólnie spoko kolega ma predyspozycje do bycia adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 +aktywność +wiek +podanie rozpisane +SM +doświadczenie TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak. Wszyscy wyżej opisali dokładnie tego gracza i nie mam co dodawać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥♥Lord Batek♥♥ Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 +mutacja +aktywność +wiek +sm +rozpisałeś się Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himek Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na nie xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Napisz do mnie w prywatnej wiadomości na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu steam). Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 10 Lipca 2019 przez Dank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi