antos Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nick: EDR Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ dużo czasu spędzam na TS areny i uważam że przyda się amator do wyszkolenia by było więcej chętnych adminów i pokój panował na TS, Doświadczenie w adminowaniu: Brak Mikrofon: Tak Steam: klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Niestety nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 każdemu można dać szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na nie, za młody chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 nie @ raveN napisał to co yama pod 1 odrzuconym podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Nie wiem dlaczego w regulaminie nie ma wymagań. Jak wrócę z ppracy to je zapiszę, ale jedno jest pewne minimalny wiek to 16 lat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi