Dover Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nick: MichuImię: MichałWiek: 15Doświadczenie w moderowaniu: Doświadczenia niestety brak, jednakże zawsze trzeba spróbować. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Kilka godzin dziennie, staram się wchodzić na forum co 15-20 minut.Coś o sobie: Jestem Michał, mam 15 lat i pochodzę z powiatowego miasta na południu Wielkopolski jakim jest Ostrów Wlkp. Od września mam zamiar chodzić do technikum na profilu Technik Informatyk i mam taką nadzieję, że uda mi się dostać do tej szkoły na ten akurat profil. W wolnym czasie jak większość z areniaków gram na komputerze, słucham muzyki oraz wychodzę gdzieś ze znajomymi. Moim hobby jest informatyka oraz gry komputerowe.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Na razie nic specjalnego nie zrobiłem. Posiadam admina jb od listopada ubiegłego roku, admin 3maps przez 2 miesiące oraz również 2 miesiące global admina. Od niedawna również dostałem dzięki @ raveN admina na serwerze retake #1 oraz od paru dni mam admina na serwerze rt only pistol.Kontakt: Steam (https://steamcommunity.com/id/Michu1308/) Forum, Discord (Michu#8167) , raczej rzadko ale też TeamSpeak. Chciałbym was poprosić, abyście napisali w swojej odpowiedzi, co musiałbym poprawić, a jaką cechę mojego charakteru umacniać. Dziękuję za każdy oddany głos, pozdrawiam cieplutko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nie istnieje rekrutacja na moderatora, a na początkującego jest zamknięta jeszcze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi