Skocz do zawartości

[Przyjęte] Warto Próbować (Admin HNS#2)

Udostępnij

Marves

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Marves
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Uważam, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, ponieważ chciałbym pomóc w rozwoju serwera oraz utrzymaniu na nim kultury na wysokim poziomie. Dysponuję sporą wiedzą w "adminowaniu" oraz SM nie jest mi obce. Chętnie pomagam nowym graczom, gdy owej pomocy potrzebują. Zagwarantować mogę zarówno kulturę jak i dobrą atmosferę.  Z góry podkreślam, że nie chcę zostać adminem aby zbierać rangi czy wywyższać się nad graczami, lecz po to, aby świecić przykładem jako admin i dbać o serwer jak najlepiej potrafię.
Doświadczenie w adminowaniu: Adminem byłem już liczne kilka razy i dość długo czasowo, działałem też jako UnBanTeam przez długi czas, więc mam pojęcie.
Jak długo gram w CS:GO?: Mam 400h+
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Obecnie w wakacje gram codziennie, lecz po ich zakończeniu będę grał pewnie 3/4 godziny dziennie, bo wiadomo szkoła średnia to nie przelewki.
Link GT: https://www.gametracker.com/player/Marves/185.30.124.110:30040/
Znajomość SM: 6.
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Marves1337/
Mikrofon: (Tak/Nie) Tak.
Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Przeczytałem kilka razy dla utrwalenia.

• Marves zmienił(a) tytuł na Warto Próbować (Admin HNS#2)

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności