Marves Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Nick: Marves Wiek: 15 lat. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Uważam, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, ponieważ chciałbym pomóc w rozwoju serwera oraz utrzymaniu na nim kultury na wysokim poziomie. Dysponuję sporą wiedzą w "adminowaniu" oraz SM nie jest mi obce. Chętnie pomagam nowym graczom, gdy owej pomocy potrzebują. Zagwarantować mogę zarówno kulturę jak i dobrą atmosferę. Z góry podkreślam, że nie chcę zostać adminem aby zbierać rangi czy wywyższać się nad graczami, lecz po to, aby świecić przykładem jako admin i dbać o serwer jak najlepiej potrafię. Doświadczenie w adminowaniu: Adminem byłem już liczne kilka razy i dość długo czasowo, działałem też jako UnBanTeam przez długi czas, więc mam pojęcie. Jak długo gram w CS:GO?: Mam 400h+ W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Obecnie w wakacje gram codziennie, lecz po ich zakończeniu będę grał pewnie 3/4 godziny dziennie, bo wiadomo szkoła średnia to nie przelewki. Link GT: https://www.gametracker.com/player/Marves/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 6. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Marves1337/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak. Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Przeczytałem kilka razy dla utrwalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Jestem na tak +Wiek +gt +sm +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 ZDECYDOWANIE NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi