Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na fili

Udostępnij

WSon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick osoby zgłaszającej : AHTÓNG

Link do porfilu steam osoby zgłaszającej :https://steamcommunity.com/id/1243214241/

Nick osoby oskarżonej : fili

Link do porfilu steam osoby oskarżonej : BRAK

Powód skargi : Bezpodstawne banowanie uczciwych graczy serwera .

Opis sytuacji : Chciałem przejść z drużyny ct do tt . Sposób w jaki to srobiłem : kliknąłem m --> nakierowałem kursorem na napis oglądający --> kliknąłem znak tt ( nie zadziałało ) .Nie udało mi się przejść do drużyny tt , więc wróciłem do ct .Po zaistniałej sytuacji dostałem perm'a .

1.Wchodziłeś na spekta żeby podać informacje gdzie jest ostatni swojemu koledze.

2. Twój kolega potem wszysto idealnie wiedział i to wykorzystał gdy to wykorzystał wróciłeś do swojej drużyny.

3. Chciałem ci dać bana za to na 30min ale się coś zbugowało z twoim nickiem i  dostałeś perma ale już dostałeś unbana.

Screenshot_1.png

Edytowane przez fili

@WSon(AHTÓNG) nie podpowiadał w grze na czacie tekstowym, jak i głosowym. podejrzewam jednak, że robił to na innym komunikatorze- na początku rundy 18-tej (tej której tyczy się skarga)  fannon kupuje broń krótką, biegnie w stronę bombsite'u B (nie prosi o dropa). nagle cofa się na respa i dostaje broń od AHTÓNGA- sam AHTÓNG nic nie mówi, że może rzucić komuś broń.

trwa runda- ginie AHTÓNG- AHTÓNG przechodzi na specta/ do CT/ na specta- fannon celuje w okno (kiedy wychyla EIEN)- fannon ginie- AHTÓNG wraca do CT

@ filiprzez przypadek dał perma AHTÓNG-owi, chwilę później dał mu UB

odrzucam skargę

PS. @ filinie używaj polskich znaków przy banowaniu :PanZStocku:

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności