WSon Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nick osoby zgłaszającej : AHTÓNG Link do porfilu steam osoby zgłaszającej :https://steamcommunity.com/id/1243214241/ Nick osoby oskarżonej : fili Link do porfilu steam osoby oskarżonej : BRAK Powód skargi : Bezpodstawne banowanie uczciwych graczy serwera . Opis sytuacji : Chciałem przejść z drużyny ct do tt . Sposób w jaki to srobiłem : kliknąłem m --> nakierowałem kursorem na napis oglądający --> kliknąłem znak tt ( nie zadziałało ) .Nie udało mi się przejść do drużyny tt , więc wróciłem do ct .Po zaistniałej sytuacji dostałem perm'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) 1.Wchodziłeś na spekta żeby podać informacje gdzie jest ostatni swojemu koledze. 2. Twój kolega potem wszysto idealnie wiedział i to wykorzystał gdy to wykorzystał wróciłeś do swojej drużyny. 3. Chciałem ci dać bana za to na 30min ale się coś zbugowało z twoim nickiem i dostałeś perma ale już dostałeś unbana. Edytowane 3 Lipca 2019 przez fili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 @WSon(AHTÓNG) nie podpowiadał w grze na czacie tekstowym, jak i głosowym. podejrzewam jednak, że robił to na innym komunikatorze- na początku rundy 18-tej (tej której tyczy się skarga) fannon kupuje broń krótką, biegnie w stronę bombsite'u B (nie prosi o dropa). nagle cofa się na respa i dostaje broń od AHTÓNGA- sam AHTÓNG nic nie mówi, że może rzucić komuś broń. trwa runda- ginie AHTÓNG- AHTÓNG przechodzi na specta/ do CT/ na specta- fannon celuje w okno (kiedy wychyla EIEN)- fannon ginie- AHTÓNG wraca do CT @ filiprzez przypadek dał perma AHTÓNG-owi, chwilę później dał mu UB odrzucam skargę PS. @ filinie używaj polskich znaków przy banowaniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi