KusyJou Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nick: KusyJou Nick admina: rajek1910#słodko Długość bana: Permanentny Data i godzina: 02.07.2019 20:04 Serwer:Only AWP+GoMod Powód bana: Czitujesz Mapa: Nie Wiadomo. Link do bana: >>KLIK<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 zastosuj sie do wzoru jesli mozesz: Spoiler Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick admina:(od którego dostałeś admina) Długość bana:(Czas bana) Data i godzina:(dostania bana) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Powód bana:(podany przez admina) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) usprawni to nasze dzialanie i twoja sprawa zostanie szybciej rozpatrzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KusyJou Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 1 godzinę temu, KusyJou napisał: Proszę o unbana ponieważ został mi przydzielony niesłusznie. Poprzez błąd administracji co do mojego skilla admin stwierdził że mam czity i za zwykłą akcje dostałem bana proszę o jak najszybsze rozpatrzenie odwołania. Oto link do wiadomości o banie https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=KusyJou&Submit=Szukaj. Chciałbym tylko dodać że na serwerach 1 vs 1 spędziłem naprawdę dużo godzin i nigdy nie dostałem za nic nawet skargi. Ban był na serwerze only awp.Wideo jeszcze nie ma. 59 minut temu, Siedem dni napisał: zastosuj sie do wzoru jesli mozesz: Ukryj zawartość Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick admina:(od którego dostałeś admina) Długość bana:(Czas bana) Data i godzina:(dostania bana) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Powód bana:(podany przez admina) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) usprawni to nasze dzialanie i twoja sprawa zostanie szybciej rozpatrzona Nick: KusyJou Nick: admina:rajek1910#słodko Długość bana:Permanentny Data i godzina:02.07.2019 20:04 Serwer: OnlyAwp Powód bana:Czitujesz Mapa: awp_kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Mhhh podobnk dużo grasz nas arenkach ja jeszcze miałem admina to sprawdzałem twój link gt i Miałeś tam 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KusyJou Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 14 godzin temu, rajek1910 napisał: Mhhh podobnk dużo grasz nas arenkach ja jeszcze miałem admina to sprawdzałem twój link gt i Miałeś tam 30 min Nie wiem jak to możliwe ale siedze tam po kilka godzin od startu 1 vs 1 #2 a na #1 gram od roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Czysty. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi