Nitrek Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Propozycja: modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: Proponuje zamienić model flesh na na reserve flesh (żółty) lub ten czerwony.Myślę że by to urozmaiciło kolor danego flesha i by zachęciło ludzi do kupna Link: https://gamebanana.com/skins/154591 pozdrawiam cieplutko Kubus_. Edytowane 1 Lipca 2019 przez Kubus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Nie ma sensu zamieniac lepszego modelu na gorszy. Nie. ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Jak dla mnie ten flash co teraz jest już się trochę przejadł. Więc dla mnie na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ładniejszy jest czerwony. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Nie ma co, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi