raven Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Propozycja to: Dodanie punktu do regulaminu JB.Treść: Proponuję, aby dodać punkt do regulaminu, który sformułuje poniżej. Generalnie wszystko głównie opiera się na mapie jb_dystopian_b5, jak i na przyszłych mapach, które mogą być bardzo ciekawe i urozmaicone, ale posiadać secreta w postaci jakiegoś granatu (zazwyczaj wabik/smoke), który dodaje ZBYTNIĄ podkreślam ZBYTNIĄ przewagę w grze, typu np. wabik dodający 100% speeda na dystopianie, który uczynia strażnika praktycznie niemożliwym do zabicia nożem, który lata po mapie jak jakiś sonic. O tym czy dany zmodyfikowany przez mapę granat dodaje ZBYTNIĄ przewagę będzie decydował admin obecny na serwerze, żeby nie było zbędnych dyskusji (Oczywiście jak takowego nie ma to i tak nie wiadomo co się dzieje na danej mapie, ale zakaz obowiązuje sam w sobie, więc jeżeli jest ogarnięte CT to powinno wiedzieć, których granatów dosłownie dotyczy ten punkt). Rolę administratora w większości, jak nie wszyscy pełnią ludzie odpowiedzialni, którzy potrafią logicznie ocenić takie rzeczy. Punkt ten należy dodać do regulaminu STRAŻNIKA, bo nie ma sensu dodawać go dla TT skoro TT ma w większości problem uciec sprzed cel, a co dopiero podnosić secrety na drugiej stronie mapy i zabijać strażnika z noża, podczas gdy jest on uzbrojony po zęby. Punkt może wyglądać tak: 3.17. Podnosić zmodyfikowanych przez daną mapę granatów dodających zbytnią przewagę nad więźniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na tak, swietnie przemyslana propka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Na tej mapie, jest resp, który respi odrazu na tym wabiku. Ale i tak jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 16 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi