Hemoglobina Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Zabawa polega na podaniu ulubionego albumu twórcy i ulubionej piosenki z albumu. Ja zacznę: Come Over When You’re Sober, PT.1 P.S Wiem że zabawa podobna do tej która wstawiła nva ale chciałem trochę urozmaicić dział forumowych zabaw. Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Hemoglobina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Dodam odpowiedź, abyś nie siedział tutaj tak sam, bo z doświadczenia wiem, że ludzie niezbyt lubią się dzielić muzyką, której słuchają. Strach przed odebraniem tego przez innych? Szczerze to nie mam pojęcia lecz naprawdę nie ma się czego wstydzić, wszyscy mamy różne gusta, lubimy różne rzeczy. Strasznie nie lubię tego, gdy ktoś mi na coś nie odpowiada, mógłbyś się czuć w tym momencie podobnie, więc dodam coś od siebie. :))) Moim ulubionym albumem muzycznym również jest Come Over When You're Sober Pt.1 od Lil Peep'a, a ulubionym utworem z niego... w sumie ciężko wybrać, bo naprawdę każdy utwór idealnie trafia w moje gusta muzyczne, jednak jakbym miał wybierać to albo U Said albo Better Off (Dying), wybiorę Better Off (Dying), gdyż U Said już wymieniłeś. :)) Ulubiony cytat z utworu poniżej. Cytat I ain't gonna make it But, I love it when you fake, yeah Got her little heart in my hand And I don't wanna break it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 4 minuty temu, raveN napisał: Strasznie nie lubię tego, gdy ktoś mi na coś nie odpowiada Tylko, ze ty mi nie odpowiadasz czesto XD Co do albumu to zdecydowanie DAMN. od ReTo, ktory zostal wypuszczony w 2016r. Lubie prawie kazda nutke z albumu ale ulubiona jest Minotaur. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 ReTo K R U K 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malibu Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Vkie zanim poznałem dżunglę https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DN6JpiwEYhuk&ved=2ahUKEwjqo66rovPuAhWDDewKHSt5CFYQ28sGMAF6BAgCEAk&usg=AOvVaw2oyMny-VJDU_5oxmM7vGiD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Hotel maffija i cheatz spowiedz samobojcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi