czarny Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Nick: ȼƶąяɲ¥ Wiek: w lipcu 15 ❤️ Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc administracji w upilnowaniu serwera ponieważ wiem jak cieżko jest upilnować denerwujących/irytujących graczy, jednak myślę, że będę dobrym pomocnikiem na serwerze :)) Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina przez ok. miesiąc na innym serwie 1vs1 po czym zrezygnowałem ponieważ zacząłem grać na arenie. Jak długo gram w CS:GO?:Jeżeli liczyć moje wszystkie konta około dwóch lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej od wczesnego popołudnia do wieczora lub nawet do nocy. Link GT: 1. https://www.gametracker.com/player/[SUPRIM] ȼƶąяɲ¥/137.74.7.15:30050/ 2. https://www.gametracker.com/player/[ム] ȼƶąяɲ¥/137.74.7.15:3005/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam :http://steamcommunity.com/id/jakubekczarny/ Mikrofon: Jest Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Jasne Jakby coś to będę miał lepszą aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Tak 3 minuty temu, raveN napisał: 4 minuty temu, Ciosek napisał: Tak Edit: nie @ raveNzlączysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 14 lat btw. Wielkie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Kruczek wyjasnil NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matigothic Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Nie widać żeby ci zalezalo na adminie... A czytajac wypowiedzi innych wyzej, to tym bardziej jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Nie widac zeby byl ogarniety po profilu jak @ raveNpokazal szczerze @ SK4N3Rbyla by szkoda zebys musial za tydzien degradowac Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Tak tez podejrzewalem. 5. Jeśli gracz, który ubiega się na stanowisko Admina, miał kiedykolwiek blokadę VAC w grze, której składa podanie i są na to dowody, podanie zostaje automatycznie odrzucane. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi