antos Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Nick: EDR Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem aktywnym, pomocnym graczem. Admina posiadałem już na hns #2 oraz only awp, opiekunowie i majorzy byli ze mnie zadowoleni, pare akcji które zdarzyły mi się na początku na serwerze u @ Dank, lecz je szybko naprawiłem i zostałem adminem na only awp. Nie mam problemu z rozwiązywaniem problemów, jestem stanowczą osobą, która nie chce pozwolić na rujnowanie serwera gdy nie ma admina. Doświadczenie w adminowaniu: Były admin hns i only awp. W dodatku @ Izz_Aldinpowiedział, że potrzebuje adminów. Jak długo gram w CS:GO?: 1480h/ ponad dwa lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8-12, 20-23, w czasie roku szkolnego 5-6 rano, 18-20. Link GT: klik Znajomość SM: 4/10. Link do profilu Steam: klik Mikrofon: Tak. Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Przeczytałem uważnie nie pomijając żadnego punktu. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Jestem na WIELKIE NIE. Popraw zachowanie, naucz się kultury, przestań robić szopki dookoła swojej osoby JESZCZE RAZ NIE !!! Raz odchodzisz, potem wracasz, jesteś niezdecydowany @EDR jeśli Ty dostaniesz szansę ja stąd idę, nie Wypowiadamy się we wlasnym podaniu. Edytowane 22 Czerwca 2019 przez Macziii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Teraz, Macziii napisał: Jestem na WIELKIE NIE. Popraw zachowanie, naucz się kultury, przestań robić szopki dookoła swojej osoby JESZCZE RAZ NIE !!! jeśli dostane szansę na poprawę zachowania, to będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxxyY Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Narazie jestem na nie. Daj sobie troche czasu i napewno będziesz mógł startować na admina ale narazie intenstywność twoich podań jest za duża XD Poczekaj i wierze że się uda! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 NIGDY NIE NIE NIE NIE NIE NIE PS. JESTES CRINGELORDEM 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 i zaraz rezygnacja i pozegnanie xd na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Nie teraz za szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi