4RCH13 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nick : MissClick Nick oskarżonego : wale tłoki zjadam pierożki Powod : Nie zgodzil się na zyczenie zabil mnie stwierdził ze skonczyl mi się czas mimo tego ze było bez jakich kolwiek lr i nie było spiewania oraz recytowania czyli lamanie regulaminu serwera / fk na zyczeniu / niewykonywanie zyczenia Godzina :1:35 Mapa: jb_facebook Data : 20.06.2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waletloki Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Jak dla mnie, uczenie rosyjskiego, albo niemieckiego na polskim serwerze jako życzenie, to coś na co mogę się nie zgodzić, zabiłem Cię ponieważ twój czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4RCH13 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Powiem ci tak, w regulaminie nie masz takiego czegoś abyś się nie zgadzal na takie cos +to ze po tym jak mnie zabiłeś nie otrzymałem fd co jest w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sm3rf Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Potwierdzam byłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Było życzenie aby pójść na szkołę i aby prowadzący nauczał niemieckiego lub rosyjskiego. Jak dla mnie to życzenie było totalnie bez sensu, ponieważ jak osoba która nie uczyła się rosyjskiego ma go nauczać, chyba że przez większość rundy siedziałaby przed tłumaczem a nie prowadziłaby rundy. Jak dla mnie niepotrzebnie przedłużałoby rundę. Niby nie może się nie zgodzić ale nie wiem co dokładnie zrobić w tej sytuacji, więc zostawię to @ SK4N3R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Chcesz być adminem, a nie znasz regulaminu @LisekPompka 1) życzenie musi być realne do spełnienia 2) prowadzący @waletloki prosił Cię o zmianę życzenia, lecz Ty olałeś tą prośbę ---> zostałeś zabity za przedłużanie nie będziemy zapisywać w regulaminie każdej możliwości odmowy spełnienia życzenia, bo każdy zdrowo myślący człowiek wie co może, a czego nie może sobie zażyczyć ... ODRZUCAM Edytowane 20 Czerwca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi