R4INER Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Cześć , chciałbym przedstawić wam moją opinię zarówno jak i propozycje dotyczącą modelu shreka. Takowy mdoel często się "buguje" i jest cały czarny , co daje dużą przewagę na hns'ie np. na ciemnych mapach. Myślę , że usunięcie lub podmienienie modelu na inny , będzie bardzo dobrą decyzją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 shrek is love, shrek is life nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Nie. Shrek to dobra postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Shrek jest fajny Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4INER Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 16 minut temu, Ciosek napisał: Shrek jest fajny Nie Jest fajny , ale jak jest cały czarny to daje dużą przewagę .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Czarny nie jest gorszy. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jest cały czarny? Musiał Ci się źle pobrać. ;v Jestem na nie, wystarczy go na nowo pobrać. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jeżeli się buguje to powinien zostać od razu usunięty. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Proponuje podmienić model Shreka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Jestem na tak. Usunięcie szkieleta było kierowane tymi samymi motywami. Na serwerze większość graczy ma czarnego shereka (widocznego), co ułatwia to grę tym, co posiadają ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Shreka już nie będzie. Podmieniłem go na ten model. Ustawiłem taką samą cenę więc jeśli ktoś miał shreka to nic nie straci. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi