SchMidT Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Witam, jestem juz tu z wami pół roku, na forum troszke krócej ale to juz czas na moją opinię. Znalazłem się tu w Styczniu ponieważ szukałem serwera SURF i akurat trafilem na serwer AS. Uczyłem się na nowo surfowac wiec akurat tier 1-2 przypadł mi do gustu. Tak się wkrecilem ze zacząłem poznawać tamtejsza spoleczność. Po miesiącu chciałem spróbować swoich sił jako admin z racji że nie było w tamtym okresie żadnego. Niedawno tez wkroczyłem w życie forum gdzie zostałem zaakceptowany i tak o to obecnie jestem Majorem Surfa gdzie niedawno zaczynałem jako zwykły admin, adminem only dd2 1.6 oraz członkiem Anticheat Teamu. No to czas na opinię: Zaczne od plusów i tylko plusów bo żadnych minusów w mojej opinii nie ma Świetni ludzie na forum Rozbudowane forum oraz serwery Ogarnięta administracja Nawet fajne community na serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Cytat Ogarnięta administracja Cytat Rozbudowane forum oraz serwery 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Spoko opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Minus: -acti bije ciebie w homm3 Edytowane 13 Czerwca 2019 przez Michu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 kocur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 git opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 4 godziny temu, Michu napisał: Minus: -acti bije ciebie w homm3 no merci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 i tak Cię biję jak bota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Fajen opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 gut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 spk opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi