Nikt Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: ENAPOKAZツ Wiek:14 prawie 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Często pomagam innym jestem pomocny i miły.Zawsze jestem na ts3 po 6/7h jak mam czas. Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam Global Admina posiadałem na only AWP,Drv1,HNS#2. Mikrofon:TAK Steam: https://steamcommunity.com/id/3N4P0K4Z_15/ Edytowane 10 Czerwca 2019 przez ENAPOKAZツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 10 minut temu, ENAPOKAZツ napisał: Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam Global Admina posiadałem na only AWP,Drv1,HNS#2. dopiero kiedyś yama mówił, że nie potrzebuje do tej pory adminów, raczej się to nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Godzinę temu, EDR napisał: dopiero kiedyś yama mówił, że nie potrzebuje do tej pory adminów, raczej się to nie zmieniło Jedno miejsce się zwolniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 1 godzinę temu, ENAPOKAZツ napisał: Jedno miejsce się zwolniło 2 Bo jeszcze deshiayre(Sory jak źle napisałem) Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nie yama jest zadowolony z liczby adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Y A M A P I S A L Z E J E S T Z A D O W O L O N Y Z L I C Z B Y A D M I N O W. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 yama zadowolny z liczby ale można próbować. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Czemu ludzie pisza te podania na ta skoro yama juz kilka podan temu napisal, ze nie potrzebuja narazie adminow ;v Na tak ale co to ma za znaczenie skoro pewnie ci odrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Na Tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 10 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Na razie nie potrzebuję więcej adminów , a w razie czego mam już kandydatkę :v . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 10 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi