fili Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Propozycja to: Dodanie możliwości grania bez prime. Treść: Ponieważ only mirage umiera trzeba coś z tym zrobić. Propozycja to dodanie możliwości żeby gracze bez prime też mogli zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na tak. Serwer jakoś trzeba odratować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Nie, wszystkich stałych graczy to odsrtaszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 jak ma to po pomóc to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 nie masz co robić i chcesz więcej ludzi do banowania? to wara... żadnej zmiany nie... nie... nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jestem na NIE już raz było non prime i był kocioł na serwerze, bany leciały z minuty na minute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Nie wydaje mi się absolutnie, aby usunięcie prime only było rozwiązaniem, serwer tylko pogrąży się jeszcze bardziej, będąc przepełnionym cheaterami. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na Nie! Zwiększy to liczbę statystów, a nie graczy, a Ci statyści będą banowani / mutowani z minuty na minutę. Owszem zwiększy to liczbę "graczy" w x okresie, jednak admini będą mieć 10x więcej pracy przez ten zabieg - a zostanie na serwerze i tak (około) 5% ludzi na dłużej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 N I E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi