Nitrek Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Nick: 「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄ Wiek: 14 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina:? Myślę że przydał by się kolejny admin bo zdegradowaniu jednego z adminów na serwerze.Chciałbym spróbować pomóc Myślę że ostatnio się poprawiłem i będzie co raz lepiej. Ludzie puszczają bindy,mają muzyke w tle,naduużywają mikrofonu.Bym chciał pomóc w adminowaniu. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już tu adminem i nie było do mnie zastrzeżeń. W których godzinach gram najczęściej na serwerze: W tygodniu szkolnym : 18/19 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/「 ༄⊱кυвυѕ乡」❄/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM : 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198802677316/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina? : Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Tak Ale dank i tak odrzuci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Na tak, jak dla mnie będziesz lepszy niż co po niektórzy nowi admini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Na tak, mało jest aktywnie grających adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Jak dla mnie nie jesteś godzien na admina, minęło trochę czasu to fakt, ale i tak nie mam do ciebie aż takiego zaufania by dać na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 https://www.gametracker.com/player/[Kubuś <3] ☾☜☯☞☽/185.30.124.110:30040/ dodaje stary GT jakbys ktoś mówił ze mało minut Cytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoKSoN Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Oj Kubus wiesz ze cie lubię ale i tak Jestem NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 poprawił swoje zachowanie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Na Nie sorki to jest moje zdanie bo kiedyś byłeś admrm ale nie grałeś wgl na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Mam mieszane uczucia co do ogólnej decyzji. - Wiek - Aktywność Jednak nie oznacza to że potrzebujemy admina na serwer HnS. Wcześniejsze twoje podania zostały odrzucone nie bez powodu. Wtedy każdy był na nie, a ja nie zmieniam swojej decyzji w tym wypadku. Na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi