Natural Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Nick:Naturale指事 Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ wiele osób na serwerze łamie regulamin serwera.Momentami niema admina który mógłby zmutować/zbanować niektórych użytkowników serwera. Doświadczenie admina: Brak Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram już ponad 2 lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej jestem na serwerze w godzinach popołudniowych lub wieczornych Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Naturale指事/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/1907200737/ Mikrofon: Tak Kontakt: Steam Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Tak jak pisałem wczesniej jest mega pozytywny TAK Edytowane 4 Czerwca 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoToxic Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Jesteś ogarnięty Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Ogarnięty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabor Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Jak dla mnie za krotko grasz. Pograj trochę dłużej i potem próbuj. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Może być Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 2 godziny temu, Naturale指事 napisał: Doświadczenie admina: Brak Znajomość SM: 4/10 to nie masz doświadczenia i masz 4/10 sm? woow to ja mam doświadczenie a nie mam takiego sm (facepalm) -kłamiesz z sm -aktywność, pograłeś 4 dni kilka godzin, i myślisz, że dostaniesz admina? ŚMIECH NA SALI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Teraz, EDR napisał: to nie masz doświadczenia i masz 4/10 sm? woow to ja mam doświadczenie a nie mam takiego sm (facepalm) -kłamiesz z sm -aktywność, pograłeś 4 dni kilka godzin, i myślisz, że dostaniesz admina? ŚMIECH NA SALI. Poznałem podczas gry 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) 16 minut temu, EDR napisał: to nie masz doświadczenia i masz 4/10 sm? woow to ja mam doświadczenie a nie mam takiego sm (facepalm) -kłamiesz z sm -aktywność, pograłeś 4 dni kilka godzin, i myślisz, że dostaniesz admina? ŚMIECH NA SALI. 1. grał wczesniej ale musiał poprawić ocenki 2. I co z tego że nie ma doświadczenia i SM 4/10? może się nauczył np.ode mnie bo mu powiedziałem komendy? Pomyśl a potem coś pisz bo robisz z siebie człowieka który nie używa mózgu Edytowane 4 Czerwca 2019 przez SSver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Na tak jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Na tak XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jak narazie Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air0 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Jestem na TAK ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi