Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga JanczikOOO

Udostępnij

hubik

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety jestem osobą wyzywaną przez tego admina,admin ten nie nadaje się na pełnienie tej funkcji jest agresywny oraz toksyczny w stosunku to graczy jak i adminów nawet nie wiedział,że jestem adminem a już mnie wyzywał gdy napisałem,że jest łatwy i przestał pisać zaczął mnie obrażać uważam,że nie należy mu sie ranga i powinien zostać zdegradowany.Tak zachowywać się admin nie powinien.

@ janczikOOOto dobry admin. Z tego co widać to @ DreaMw0wpowinien złożyć skargę a nie ktoś za niego :D to jego interes :)

Po 2 pewnie miał powód. Pisanie w stylu "jesteś łatwy, ez" to prowokacja i z tym nie da się nie zgodzić. Kolejna rzecz taka, że nie wiedział, że jesteś Adminem co nie zmienia faktu, że nie powinien wyzywać. Sam jacznikOOO jest dobrym Adminem. Nie ma co mu zarzucić. Wyzywał bo pewnie był powód - w tym wypadku prowokacja. Kończąc wg mnie wystarczy upomnienie i tyle, nie ma co ściągać mu Admina jeżeli gra codziennie i swoje obowiązki wypełnia :) 

Edytowane przez OOolszzz

Prowokowałeś go, więc popuściły mu nerwy. @ janczikOOOdostaje ostrzeżenie tym razem, bo nie ważne tutaj czy wyzywał gracza czy Administratora, nigdy nie powinien tego robić. Proszę Administratorów @ DreaMw0wi @ janczikOOOo "podanie sobie ręki" i nie zaczepianie, obrażanie siebie nawzajem, a zwłaszcza z takich głupich powodów. Jeżeli sytuacja taka jak ta się powtórzy, nie wykluczam degradacji. Administrator musi pamiętać, że jest jedną z osób które reprezentują ten serwer i nie może sobie pozwalać na takie akcje.

Sprawa została wyjaśniona.
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności