hubik Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Nick: hubik Nick oskarżonego: @ janczikOOO Opis sytuacji: Wyzywa drugiego Admina na voice chacie. Serwer: Retakes #1 Dowody: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=4608&download=auto0-20190602-113943-1059801654-de_vertigo-_PL_____ArenaSkilla____Retakes__1__TR128_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1151.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Niestety jestem osobą wyzywaną przez tego admina,admin ten nie nadaje się na pełnienie tej funkcji jest agresywny oraz toksyczny w stosunku to graczy jak i adminów nawet nie wiedział,że jestem adminem a już mnie wyzywał gdy napisałem,że jest łatwy i przestał pisać zaczął mnie obrażać uważam,że nie należy mu sie ranga i powinien zostać zdegradowany.Tak zachowywać się admin nie powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antg Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) @ janczikOOOto dobry admin. Z tego co widać to @ DreaMw0wpowinien złożyć skargę a nie ktoś za niego to jego interes Po 2 pewnie miał powód. Pisanie w stylu "jesteś łatwy, ez" to prowokacja i z tym nie da się nie zgodzić. Kolejna rzecz taka, że nie wiedział, że jesteś Adminem co nie zmienia faktu, że nie powinien wyzywać. Sam jacznikOOO jest dobrym Adminem. Nie ma co mu zarzucić. Wyzywał bo pewnie był powód - w tym wypadku prowokacja. Kończąc wg mnie wystarczy upomnienie i tyle, nie ma co ściągać mu Admina jeżeli gra codziennie i swoje obowiązki wypełnia Edytowane 4 Czerwca 2019 przez OOolszzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 @ OOolszzz Proponuje przejrzeć jego logi z serwa widać jaki jest dobry z niego admin jest toksyczny i agresywny a czy powodem jest bicie go na retake no nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 22 godziny temu, DreaMw0w napisał: a już mnie wyzywał gdy napisałem,że jest łatwy po co sam prowokujesz? anyway: @ janczikOOO 5:42 "cwe* tam kampi, zobacz" 5:50 "co za ku**a kamper je**ny" 8:06 "je**ny cwe* kampi no nie wierzę" zostawiam @ raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Prowokowałeś go, więc popuściły mu nerwy. @ janczikOOOdostaje ostrzeżenie tym razem, bo nie ważne tutaj czy wyzywał gracza czy Administratora, nigdy nie powinien tego robić. Proszę Administratorów @ DreaMw0wi @ janczikOOOo "podanie sobie ręki" i nie zaczepianie, obrażanie siebie nawzajem, a zwłaszcza z takich głupich powodów. Jeżeli sytuacja taka jak ta się powtórzy, nie wykluczam degradacji. Administrator musi pamiętać, że jest jedną z osób które reprezentują ten serwer i nie może sobie pozwalać na takie akcje. Sprawa została wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi