Matysiak Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Nick:♛Yasuo♛ Nick oskarżonego:Karol Opis sytuacji:Przychodzi dzieciak z placu zabaw, wyzywa serwerownie i freekiluje cały czas. Serwer: JailBreak Dowody: Demko:https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20190603-105801-1268137159-jb_renegade_v5-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_____ws__knife__LiveServer.pl-1131.zip H@ może również sprawdzić logi, mam też świadka Cioska. Mapa: JB_Renegade_v5 Data i Godzina: ok. 11:25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 karol przez cala mape pokazuje ze nie zna regulaminu, natomiast nie widzialem duzo fk (do 23 rundy) runda 3-13 wyzwiska w strone karola (dalej nie sluchalem bo nie bylo sensu) 15 runda - nie rozumiem akcji ale 1 fk tam byl jak dla mnie 23 i 24 runda Karol zaczyna wyzywac, reklamowac i duzo fk Ciosek i Yasuo odpowiadaja tez wyzywajac Cytujac tylko jedna wypowiedz cioska: "Niech ci matka zdechnie debilu pierdolo**" Mozna wyobrazic sobie co mowil przez 30 rund Podsumowujac Karol wbijajac na serwer wszedl do ct nie do konca ogarniajac regulamin, natomiast jak na pierwszy raz (wnioskując tym ze mial 0 fajek) poradzil sobie znakomicie Nasi super dorosli koledzy bez przeproszenia DEBILE, bo inaczej tego nazwac nie mozna cala mape wyzywali go, prowokowali, wymadrzali sie jak oni super znaja regulamin etc. Propozycja kar: Karol: Mute 180m obraza+reklama; Ctban ~~~360m za nieogarnianie + fkile (nie liczylem ile wiec nie podam) Ciosek Mute 2tyg obraza+obraza rodzicow+reklama (innej sieci w polowie)+naduzywanie Yasuo Mute 2tyg obraza+naduzywanie Nie pozdrawiam @ SK4N3R @ Mati ◕◕ @ Multi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Wiem że wyzywalem i muszę się do tego przyznać ale jak wbije gościu i reklamuje inna sieć serwerów to mnie to denerwuje Zgadzam się z karą @Siedem dnidla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Karol- CT ban na 360 minut (DO NADANIA): brak znajomości regulaminu, FK, celowe zabijanie. ponadto mute na 180 minut (DO NADANIA)@Matysiak@Ciosek - mute na 2 dni za obrażanie Karola. - NADANE Liczyłem Panowie, że jesteście bardziej dojrzali. Zamiast obrażać i zachowywać się arogancko wobec Karola- mogliście mu pomóc i wytłumaczyć zasady, bo nie tak źle prowadził, jak na swój pierwszy raz Edytowane 4 Czerwca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi