Skocz do zawartości

Aerial Destruction Pomocy z jednym osiągnięciem

Udostępnij

Sebolek_R

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich może ktoś z was będzie w stanie mi pomóc, Wpadła mi na steam gra "Aerial Destruction"  ( https://store.steampowered.com/app/592730/Aerial_Destruction/?l=polish&cc=gb )

gierka jest banalnie prosta całą idzie przejść w  60 minut lecz mam w niej problem z jednym osiągnięciem by mirć 100% chodzi mi dokładnie o ostatnie "Curse of the AA" (Have the helicopter shot down 10 times.)

nie kumam co trzeba zrobić. Zniszczyć 10 helikopterów ? nie da się bo w grze nie ma żadnych prócz tego, którym latamy. Posadzić helikopter 10 razy by załadować ammo ? robiłem to już po 20 razy i to w każdej misji też nic.

Zniszczyć  nasz helikopter ? nie idzie jesteśmy jakby nieśmiertelni. 

No nic mi nie przychodzi do głowy w necie nie mogę nic pomocnego  znaleźć ktoś ma jakiś pomysł ??? 

masz zostac rozwalony tyle razy, ile masz napisane w achivku. Innymi slowy ssij pale za helikopterkiem. 

Doslownie tlumaczac, masz zostac zestrzelony, nie gralem w gre wiec nie wyjasnie dokładnie co trzeba zrobic :LUL:

Edytowane przez Acti

19 godzin temu, Acti napisał:

masz zostac rozwalony tyle razy, ile masz napisane w achivku. Innymi slowy ssij pale za helikopterkiem. 

Doslownie tlumaczac, masz zostac zestrzelony, nie gralem w gre wiec nie wyjasnie dokładnie co trzeba zrobic :LUL:

Tak też wywnioskowałem z tego, ale własnie sęk w tym że mogę nawet  wylądować przed wrogiem a ten i tak może do mnie strzelać a ja nie ginę :/

• SK4N3R zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności