Sebolek_R Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Witam wszystkich może ktoś z was będzie w stanie mi pomóc, Wpadła mi na steam gra "Aerial Destruction" ( https://store.steampowered.com/app/592730/Aerial_Destruction/?l=polish&cc=gb ) gierka jest banalnie prosta całą idzie przejść w 60 minut lecz mam w niej problem z jednym osiągnięciem by mirć 100% chodzi mi dokładnie o ostatnie "Curse of the AA" (Have the helicopter shot down 10 times.) nie kumam co trzeba zrobić. Zniszczyć 10 helikopterów ? nie da się bo w grze nie ma żadnych prócz tego, którym latamy. Posadzić helikopter 10 razy by załadować ammo ? robiłem to już po 20 razy i to w każdej misji też nic. Zniszczyć nasz helikopter ? nie idzie jesteśmy jakby nieśmiertelni. No nic mi nie przychodzi do głowy w necie nie mogę nic pomocnego znaleźć ktoś ma jakiś pomysł ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 https://steamcommunity.com/app/592730/discussions/ Popytaj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) masz zostac rozwalony tyle razy, ile masz napisane w achivku. Innymi slowy ssij pale za helikopterkiem. Doslownie tlumaczac, masz zostac zestrzelony, nie gralem w gre wiec nie wyjasnie dokładnie co trzeba zrobic Edytowane 28 Maja 2019 przez Acti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebolek_R Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 19 godzin temu, Acti napisał: masz zostac rozwalony tyle razy, ile masz napisane w achivku. Innymi slowy ssij pale za helikopterkiem. Doslownie tlumaczac, masz zostac zestrzelony, nie gralem w gre wiec nie wyjasnie dokładnie co trzeba zrobic Tak też wywnioskowałem z tego, ale własnie sęk w tym że mogę nawet wylądować przed wrogiem a ten i tak może do mnie strzelać a ja nie ginę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi