Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Większa tolerancja na "innych graczy"

Udostępnij

HubiPLC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wychodzę z propozycją na zwiększenie tolerancji na serwerze graczy z różnymi chorobami (typu schizofrenia tak sam choruje) aby graczą z problemami mogli także grać, a to że czasem mi po prostu odwala to nic nie poradzę i myślę że nie jeden ma różne problemy psychiczne. A więc moja prośba jest następująca 

-Chcę aby gracze byli równo traktowani ale oczywiście tym "innym" dać większą swobodę bo po prostu czasem mi odawala i cisne troche po graczach !ale to nie moja wina, przepraszam taki już jestem ;)

Myślę że serwer jest pozytywnie nastawiony na graczy z różnymi problemi np. niektórzy są czarni, problemy w domu, psychopaci (ps. Całkiem mili ludzie jak są na lekach), czyli z problemami. 

Pozdrawiam Sztefanek ;D

Piszesz pewnie ten post po tym jak dostałeś ode mnie muta oraz następnie bana.
Niestety, ale ja ani inni admini nie jesteśmy w stanie sprawdzać każdego gracza pod aspektem chorób i zasady regulaminu obowiązują każdego gracza. 

Nikt nikomu nie zakazuje grać na serwerze z chorobami i nigdy nie spotkałem się, z jakimi kol wiek problemami od graczy w stronę "chorych" osób.

• Lubię to! 1

@ uSzanowakoowyjaśnił. Nie mamy jak sprawdzać graczy z chorobami itd. Musimy po prostu zapobiegać wyzywaniu graczy, przeklinaniu, aby każdemu z nas grało się przyjemnie. Bardzo nam przykro z powodu Twojej choroby, jednakże jako Administracja nie możemy nic zrobić z tym, abyś był traktowany inaczej, bo zaraz wszyscy wyzywający pisaliby, że są na coś chorzy. Mam nadzieję, że zrozumiesz. Żadna dyskryminacja odnośnie Twojej choroby nie występuje na serwerze, a jeżeli wystąpi gracze będą odpowiednio karani.

Sprawa została wyjaśniona.
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności