HubiPLC Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Witam. Wychodzę z propozycją na zwiększenie tolerancji na serwerze graczy z różnymi chorobami (typu schizofrenia tak sam choruje) aby graczą z problemami mogli także grać, a to że czasem mi po prostu odwala to nic nie poradzę i myślę że nie jeden ma różne problemy psychiczne. A więc moja prośba jest następująca -Chcę aby gracze byli równo traktowani ale oczywiście tym "innym" dać większą swobodę bo po prostu czasem mi odawala i cisne troche po graczach !ale to nie moja wina, przepraszam taki już jestem Myślę że serwer jest pozytywnie nastawiony na graczy z różnymi problemi np. niektórzy są czarni, problemy w domu, psychopaci (ps. Całkiem mili ludzie jak są na lekach), czyli z problemami. Pozdrawiam Sztefanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 XD Dobra wchodze na hns ide powyzywać i powiem ze chory jestem Mądrze NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Piszesz pewnie ten post po tym jak dostałeś ode mnie muta oraz następnie bana. Niestety, ale ja ani inni admini nie jesteśmy w stanie sprawdzać każdego gracza pod aspektem chorób i zasady regulaminu obowiązują każdego gracza. Nikt nikomu nie zakazuje grać na serwerze z chorobami i nigdy nie spotkałem się, z jakimi kol wiek problemami od graczy w stronę "chorych" osób. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 @ uSzanowakoowyjaśnił. Nie mamy jak sprawdzać graczy z chorobami itd. Musimy po prostu zapobiegać wyzywaniu graczy, przeklinaniu, aby każdemu z nas grało się przyjemnie. Bardzo nam przykro z powodu Twojej choroby, jednakże jako Administracja nie możemy nic zrobić z tym, abyś był traktowany inaczej, bo zaraz wszyscy wyzywający pisaliby, że są na coś chorzy. Mam nadzieję, że zrozumiesz. Żadna dyskryminacja odnośnie Twojej choroby nie występuje na serwerze, a jeżeli wystąpi gracze będą odpowiednio karani. Sprawa została wyjaśniona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi