GoriX Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Nick: GoriX Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jak wszedłem na serwer to 80% graczy wyzywało się, przeklinali obrażali rodziców itp. Wydaje mi się, że jak będę miał admina dam rade temu zapobiec. Ponieważ ten serwer kieruje się na złą stronę przez graczy toksycznych. Doświadczenie w adminowaniu: Mam admina na awp oraz kiedyś miałem na jb innej serwerowni. Jak długo gram w CS:GO?: około 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-18 i w nocy Link GT: https://www.gametracker.com/player/GoriX/51.77.34.138:30006/ (dajcie mi szanse to się poprawi) Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198868644323/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Oczywiście (tak) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jestem Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jestem na TAK, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 szanse mozna dac na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifilak Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Miły, kulturalny gracz Mega spoko ziomek Oczywiście że tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 mehh... nie! Spoiler żarcikuje, PEWKA! TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Sam nie jesteś lepszy Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 4 minuty temu, [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ napisał: Sam nie jesteś lepszy Nie. Nie chce tu zaśmiecać ale jeszcze nigdy nie przekląłem na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 +miły + ogarnia + mutacja +/- aktywnosc Jestem Na TAK Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Jestem na NIE chłopak niech pogra trochę na serwerze, za dużo piszczy irytująco do mikrofonu. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 15 godzin temu, ✔GoriX✔ napisał: Nie chce tu zaśmiecać ale jeszcze nigdy nie przekląłem na serwerze. XD! Moze na tym serwerze nie, idk. Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 stałeś na respie i się kreciłeś po co? By powrawić aktywnosc, godziny. na nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKacpersky ArenaSkilla.pl Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) jak dla mnie za dużo ,,randomów" tutaj wbija żeby dać tylko tobie na tak coś tak czuje że trochę prosiłeś ich na pw żeby się tu zalogowali i dali tylko tobie na tak,ale to mogą być tylko moje domysły. Mimo wszystko jestem na nie i aktywność słaba Edytowane 13 Maja 2019 przez I must kill you :) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 15 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi