MrWhite Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) Propozycja to: Nowa rzecz Treść: Osobą które nie posiadają mikrofonu/nie odzywają się na serwerze powinny mieć ctbana aż do odwołania aby nie było sytuacji gdzie wchodzą i nie prowadzą itp. Taki ctban zdejmowali by admini dopiero wtedy gdy ta osoba by się odezwała. Edytowane 8 Maja 2019 przez Mati ◕◕ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jestem na tak, bo dramat z tymi co wbijają do CT bez mikro. Oczywiście ctbany byłyby nadawane w momencie, gdy taka osoba by wchodziła do CT, aby nie banować wszystkich bez mikro z bomby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 A jakby ktoś miał mikrofon a by sie wstydził powiedzieć to byl dostal ctbana za nic ale niech bedzie jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 4 minuty temu, [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ napisał: za nic To jak się wstydzi to tym bardziej niech nie wbija do CT, a jak dostanie bombę i coś powie to ub. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 na tak idzie to odnośnie do gracza o nazwie SEBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 @ Siedem dni masz racje nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Fajny pomysł,na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) Zdecydowanie na tak. Edytowane 8 Maja 2019 przez Mikrusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jak najbardziej Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jestem na tak choć teraz nowe osoby bez mikro i tak nie wejdą do ct bo są zbugowane rundy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 TAK Bedzie mniej skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 11 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi