acti Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Typ Grafiki: Jak w temacie, avatar. Tematyka: Garou z One Punch Mana. Wymiary: 200x200, 400x400.. Oby w skali 1:1. Im wieksza rozdzialka, tym lepiej. Kolorystyka: Czarno-biała. Cos a'la manga. Napis/y: - Inne uwagi: Nie chce żadnych filtrów, efektów, dodatków etc. Zwyczajny avatar w kolorystyce podanej wyżej. Ma nie byc jakis Ultra-edgy. Za trafienie w moje serduszko klasycznie zwroce sie odnosnie jakiegos wynagrodzenia. Jak trzeba to pytajcie sie mnie na forum (pw) /discordzie odnosnie zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajlandoo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajlandoo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Najbardziej z tego wszystkiego trafia drugi jak juz, ale to nie jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Bardzo się starałem, naprawdę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 do wyboru LINK Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi